Lembergs vēršas KNAB saistībā ar "Daimler" kukuļošanas lietu (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ventspils mērs Aivars Lembergs ir vērsies Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) ar iesniegumu, kurā lūdz pārbaudīt Ventspils pašvaldības SIA "Ventspils reiss" 1999.gadā organizēto iepirkumu par 43 jaunu "Mercedes" autobusu iegādi.

"Esmu iepazinies ar internetā pieejamo ASV Kolumbijas štata tiesas informāciju, [..] kurā ir aprakstīta iepriekš minētā skandāla saistība ar Rīgas pašvaldības un Latvijas valdības amatpersonām. Kā redzams no tiesas informācijas, Ventspils pilsēta - ne pilsētas domes, ne pašvaldības SIA "Ventspils reiss" personā - tajā nav pieminēta. Neskatoties uz to, patiesībai neatbilstoša un politiski motivēta informācija par vācu autobūves koncerna "Daimler" kukuļošanas skandālu un it kā tā saistību ar Ventspils pilsētu tiek izplatīta," vēstulē KNAB raksta Lembergs.

Ventspils pašvaldība un pašvaldības SIA "Ventspils reiss" jau iepriekš noraidīja publikācijās presē paustos mājienus par iespējamo korupciju.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu