KNAB aicina atmaksāt no "Daimler" saņemtos kukuļus* (23)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) aicinājis amatpersonas, uz kurām krīt aizdomas par rosīšanos ap zilajiem "Mercedes" satiksmes autobusiem, labprātīgi atmaksāt no "Daimler" saņemtos kukuļus.

Kā  informēja KNAB pārstāvis Andris Vitenburgs, pēc šī aicinājuma pie KNAB durvīm pagaidām ir atrasts tikai nobružātu golfa nūju komplekts, tāda paša paskata basketbola bumba un kedu pāris.

Partija, kas nāca pie varas domē šī gadsimta pirmās dekādes pašā sākumā, atsūtījusi KNAB faksa ziņu, kurā apgalvo, ka

"piečakarēt buržujus vienmēr ir bijis mūsu sapnis".

Maksāt par sava bijušā mēra izdarībām partija nedomā, jo iekrātā nauda tiekot ieguldīta kādā vērienīgā būvniecības atdzīvināšanas projektā.

Aģentūra LETA sazinājās arī ar pensionēto Rīgas domes atbildīgā departamenta direktoru, kurš, aizbildinoties ar vecumu, atzinās, ka neatceras, vai toreiz tika nodzerta "Daimler" vai kāda cita sadarbības partnera nauda.

Savukārt Skolas ielā pie advokāta Andra Grūtupa biroja redzēts klīstam drūmu vaigu kāds bijušais Rīgas mērs, kurš apsverot iespēju tiesāties ar savu pamesto partiju. "Tie tūtiņdreijeri notirgoja sociķiem manu mēra amatu tieši pirms lielā piķa dalīšanas," pukojās pensionētā amatpersona.

*** Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa. ***

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu