Rīgā ieviesīs jaunas pieturvietas un mainīs autobusu kustības grafikus (5)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No šodienas Rīgā tiks ieviestas jaunas pieturvietas 3., 6., 37., 41. un 47.autobusu maršrutā, kā arī 8., 25., 48. un 54.autobusu maršrutā tiks veiktas izmaiņas kustības grafikos, informēja "Rīgas satiksme".

Lai uzlabotu Rīgas sabiedriskā transporta pasažieru ērtības 3., 6. un 47.maršruta autobusi turpmāk apstāsies pieturvietā "Vārnu iela" virzienā uz pilsētas centru, kurā šobrīd pietur 13.maršruta trolejbusi, braucot uz galapunktu Ieriķu ielā.

37., 41.autobusa maršrutos tiks ieviesta jauna pieturvieta "Kurzemes prospekts" Jūrmalas gatvē, virzienā uz pieturvietu "Imanta-5", kur patlaban pietur 4. un 4.z maršruta autobusi.

Savukārt 8., 25. un 48. autobusu maršrutos no 1.aprīļa atbilstoši pasažieru plūsmai tiks veiktas izmaiņas kustības sarakstos.

54.autobusu maršruts no šodienas tiks pagarināts un turpmāk kursēs no Voleriem līdz autobusu galapunktam Abrenes iela. Saistībā ar maršrutā veiktajām izmaiņām tiks izmainīts arī attiecīgā maršruta kustības saraksts.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu