Šķiršanās gultā bez drāmas – lasi žurnāla "UNA" marta numurā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vienā istabā zem vienas segas! Šis sauklis gandrīz kļuvis par dogmu pāru attiecībās, kad runa ir par nakti un gulēšanu. Taču reālajā dzīvē bieži vien ir pavisam citādi. UNA pēta, vai vienmēr ir obligāti gulēt kopā, lai nodrošinātu savstarpējo saskaņu. Un vai gulēt atsevišķi nozīmē parakstīt spriedumu attiecībām? Vairāk lasi marta UNĀ.

Aktrise Sandra Zvīgule stāsta, kā caur vīrieti sākusi labāk iepazīt sevi, bet režisors Kārlis Auškāps sarunā atklāj: „Daudz man jaunībā bijis iemīlēšanos un aizraušanos, bet es visas atceros, lai kā gājis.” Viņš, starp citu, nupat iestudējis aizkustinošu stāstu par apmulsušām, bet mīlestības pārvērtībām atvērtām sirdīm.

Iepazīsti arī laimes terapiju. Varbūt teiksi – tās ir muļķības! Bet izrādās, ka ir iespējams trenēties katru dienu būt laimīgai, turklāt tāpēc nav obligāti jāiet pie psihologa, tu vari to darīt pati. Uzzini, kā kultivēt sevī mīlestības enerģiju un pastāvīgu apmierinājuma sajūtu.

Klačas un pļāpas darbavietā – cilvēkiem ir vēlme kontaktēties, un darbs ir viena no vidēm, kur iepazīties ar cilvēkiem, kas laika gaitā var kļūt par draugiem. Bet ko darīt, kad draudzīga papļāpāšana sāk traucēt strādāt?

Ērcīgais, spurainais pusaudzis... Ko darīt, kad vienā mirklī tavs bērns no maza, mīļa bumbulīša pārvēršas par piktu, neiecietīgu pusaudzi, sagādājot vienu pārsteigumu pēc otra? Mammu pieredze un speciālistu padomi.

Karsto punktu vilinājums – uzzini žurnālistes Zanes Penezes piedzīvoto kara zonā. Viņa ir neparasta meitene – baidās ziemā laisties ar slēpēm no kalna, bet nebīstas doties ”lauvu midzenī”, kur ienaidnieks uzglūn ar šauteni rokā. Zane žurnālam UNA stāsta par redzēto kara zonā Irākā, Čečenijā un Afganistānā.

Uzzini arī, kā palutināt savus matus, kā tev var noderēt siltuma diagnostika pret celulītu, un apsver iespēju, vai nepasniegt īpašu dāvanu savam bērnam – saglabāt cilmes šūnas.

Tas viss un daudz citu interesantu stāstu žurnāla UNA marta numurā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu