Gaidībās esošā Hilarija Dafa izrāda savas apjomīgās krūtis seksīgā kleitiņā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja un aktrise Hilarija Dafa (30), kura popularitāti visā pasaulē iemantoja ar TV seriālu “Lizija Makgvaira”, ir sava otrā bērniņa gaidībās.

Paparaci pamanījušies iemūžināt, kā zvaigzne nesteidzīgi pavada brīvu dienu kopā ar sava bērna tēvu – dziedātāju un grupas “Eve 6” dalībnieku Metjū Komu (31).

Pāris bija devies laiskā pastaigā pa Losandželosas ielām, lai tiktu pie dienišķās kofeīna devas. Koma bija tērpies vienkāršās melnās biksēs, melnā basketbola komandas Čikāgas „Bulls” krekliņā, tam pieskaņojot baltas sporta kurpes un saulesbrilles ar spoguļstikliem, kamēr viņa mīļotā atpūtai bija izvēlējusies pieguļošu rozā zīmuļkleitu, zem kuras acīm redzami nav krūštura, gaiši zilu kreklu, smilškrāsas sandales un tumšas saulesbrilles.

Kā zināms, Hilarija Dafa no 2010. līdz 2016. gadam bija precējusies ar kanādiešu hokejistu Maiku Komriju, un abu savienības laikā pasaulē nāca dēls Luka Krūzs Komrijs (6).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu