Demija Lovato turpina ārstēšanos rehabilitācijas centrā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Demija Lovato, kura 24. jūlijā nonāca slimnīcā pēc pārdozēšanas, ir izrakstīta no ārstniecības iestādes un nogādāta rehabilitācijas centrā, vēsta slavenību tenku portāls TMZ.

Dziedātājai pietuvināti avoti atklāj, ka Lovato no slimnīcas izrakstīta 4. augustā un nogādāta rehabilitācijas centrā, kas specializējies uz atkarību slimību ārstēšanu.

Pati dziedātāja vien divas nedēļas pēc notikušā publiskojusi atklātu vēstuli saviem faniem: "Es gribu pateikties Dievam par to, ka esmu sveika un vesela. Maniem faniem - es būšu mūžam pateicīga par jūsu sniegto atbalstu un mīlestību pēdējās nedēļās. Jūsu pozitīvās domas un lūgšanas ir palīdzējušas man tikt cauri šim grūtajam laikam. (..) Es turpināšu cīnīties."

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

TMZ publicēja ārkārtas telefonsarunas audioierakstu, kurā teikts, ka Lovato bijusi bezsamaņā un atdzīvināta ar "Narcan" – deguna aerosolu, kas tiek lietots opiātu pārdozēšanas gadījumos.

Lovato intervijās nav slēpusi, ka cieš no atkarībām. Nesen viņa atklāja, ka viņas atturēšanās laiks ir beidzies, izdodot dziesmu "Sober". 

"Māmiņ, atvaino, es vairs neesmu skaidrā. Tēti, piedod par izlietiem dzērieniem uz grīdas," viņa dzied dziesmā.

2015. gadā sniegtā intervijā modes žurnālam "Elle" Lovato sacīja, ka domājusi par pašnāvību jau no septiņu gadu vecuma, lai gan sešu gadu vecumā bija sākusi aktrises karjeru bērnu televīzijas seriālā "Barney and Friends".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu