Vēveris noslēdzis ilgtermiņa līgumu ar Spānijas klubu «Morabanc»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas junioru izlases basketbolists Valters Vēveris noslēdzis ilgtermiņa līgumu ar Spānijas augstākās līgas (ACB) klubu Andoras «Morabanc», vēsta basketbola portāls "Sportando". 

Trešdien Vēveris portālam TVNET sacīja, ka noslēdzis ilgtermiņa līgumu ar Spānijas klubu, bet komandas nosaukumu neatklāja.

"Jā, esmu jau parakstījis līgumu ar ārvalstu klubu. Tas ir ilgtermiņa līgums ar labu Spānijas klubu un oficiāls paziņojums sekos tuvākajās dienās. Manā karjerā tas būs liels pagrieziens un kaut kas pilnīgi jauns. Varu teikt, ka šis ir tas brīdis, kad esmu tam gatavs," viņš sacīja. 

18 gadus vecais Vēveris Eiropas čempionātā vidēji spēlē guva 12,9 punktus un savāca 4,7 atlēkušās bumbas zem groziem. Iepriekšējā sezonā viņš pārstāvēja «Valmiera Glass»/ViA komandu. 

Pirms Eiropas čempionāta ilgtermiņa līgumu ar «Morabanc» komandu noslēdza cits Latvijas U-18 valstsvienības dalībnieks Armands Berķis. 

Andoras komanda aizvadītajā ACB sezonā regulārajā čempionātā ieņēma sesto vietu, apstājoties izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā. Savukārt ULEB Eirokausā «Morabanc» pamatturnīrā neizkļuva no apakšgrupas.

Andoras kluba otrā komanda spēlē Spānijas pēc spēka ceturtajā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu