Izmisusi ukraiņu aktrise parkā izģērbjas paparaci priekšā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Ukrainas pilsētā Odesā dzimusī aktrise Nataša Blasika (Natasha Blasick), kura ir precējusies ar amerikāņu kino mūzikas komponistu Martinu Blasiku, lētas un ātras slavas meklējumos atkal devusies pie paparaci, šoreiz noorganizējot fotosesiju kādā parkā.

Melnmatainā skaistule izģērbās kameras priekšā un pozēja svītrainā bikini, kā arī izlikās, ka lasa grāmatu.

Šis nebūt nav pirmais pārdrošais Blasikas izgājiens slavenību mednieku priekšā – uz nozīmīgiem pasākumiem viņa ierodas, tērpusies kleitās ar milzīgiem šķēlumiem un iespaidīgiem dekoltē, bet pa Kalifornijas ielām reizēm pastaigājas teju vai nepieklājīgos kostīmos, kuri neatstāj daudz vietas iztēlei.

Blasika mazā lomā redzama seriālā «Jean-Claude Van Johnson» un pašlaik filmējas Džeimija Foksa režisētajā filmā «All-Star Weekend», kurā piedalās arī Roberts Daunijs jaunākais, kurš pasaulē pazīstams ar supervaroņa Dzelzs vīra lomu.

Aktrise redzama daudzās maznozīmīgās filmās un seriālos un tā arī nav spējusi iegūt plašu atpazīstamību ar savu talantu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu