Foto: brīnišķīgā baltā piknika tradīcija Mežotnes pils parkā pulcē 500 viesus

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Grīnvalde

Iedvesmojošās baltās pop-up piknika vakariņas „L’elegante Pop-Up Picnic”, kuras Rīgā kļuvušas par vienu no gaidītākajiem vasaras notikumiem, šovasar pirmo reizi notika arī ārpus galvaspilsētas. 11. augustā Mežotnes pils parkā pulcējās 500 vakariņu viesi, kas kopīgi uzbūra elegantu pikniku.

Vakars noritēja īpaši pozitīvā atmosfērā. Viesi izbaudīja mirkļa burvību, nesteidzīgi baudot Mežotnes pils un tās skaistās apkārtnes noskaņu. Daudzi no viesiem „L’elegante Pop-Up Picnic” bija izvēlējušies ģimenes svētku un dzīves svarīgu notikumu svinībām. Pasākumā tika atzīmētas vairākas dzimšanas dienas, saderināšanās svinības, kāzu jubilejas.

Foto: AFP / Scanpix
Foto: AFP / Scanpix

Viens no vakara īpašajiem brīžiem, kas tiek dēvēts par maģisko mirkli, ir skaists kopīgs rituāls, kad visi viesi iededzina brīnumsvecītes. Par vakara kulmināciju kļuva ļoti emocionāls bildinājums maģiskā brīža laikā. 

L'elegante Pop-Up Picnic 2018. Mežotnes pils from Pop Up Sense on Vimeo.

Apskati galeriju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu