Infiniti dod norādes, ka nākotne būs elektriska un jaudīga

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Infiniti Prototype 10 dizaina skice
Infiniti Prototype 10 dizaina skice Foto: Infiniti

Nissan ietilpstošais premium zīmols, tāpat kā citi autoražotāji, apzinās, ka nākotne ir elektriska. 

Lai demonstrētu, ka arī Infiniti ir nopietni pievērsies šīs tehnoloģijas ieviešanai, Peblbīčā, Kalifornijas štatā 23. augustā tiks parādīts elektrisks spīdsters Prototype 10. Tas gan ir tikai konceptauto, taču Infiniti vēlas ar tā starpniecību parādīt, ka kompānijas nodoms ir panākt, lai elektroauto sniegtu reibinošu veiktspēju un lielu braukšanas baudījumu.

Radot vienvietīgo auto, Infiniti dizaineri un inženieri klasiskā spīdstera koncepciju ir iztēlojušies no mūsdienu viedokļa un pasniedz ar futūristiska dizaina starpniecību. Papildus tam konceptuālais Prototype 10, kas pagaidām parādīts tikai skicēs, ietver norādes uz Infiniti nākotnes dizaina raksturiezīmēm.

Kā norāda Infiniti dizaina izpilddirektors Karims Habibs, kurš iepriekš, starp citu, bija BMW dizainers, Prototype 10 ir atsauce uz laikiem, kad lielas jaudas simbols bija vienvietīgi sacīkšu auto. Prototype 10 ir šīs koncepcijas modernā interpretācija ar elektropiedziņas tehnoloģiju virzīšanu priekšplānā.

Infiniti norāda, ka no 2021.gada visi kompānijas ražotie modeļi tiks elektrificēti. Tas nozīmē, ka iegūs hibrīdsistēmas vai tīru elektropiedziņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu