Lūdz palīdzēt jaunajam mācību gadam sagatavoties trūcīgo ģimeņu bērniem (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Lai palīdzētu sagatavoties jaunajam mācību gadam, labdarības organizācija "Caritas Latvija" aicina atbalstīt bērnus no trūcīgām ģimenēm, palīdzot sarūpēt skolai nepieciešamās lietas, informēja Latvijas Romas Katoļu baznīcā.

Akcijā var piedalīties, ziedojot konkrētas lietas, kā arī pārskaitot naudu uz organizācijas bankas kontu.

Kā pastāstīja "Caritas Latvija" vadītāja Egita Volinska, "Caritas" grupu un Kalkutas māsu redzeslokā ir aptuveni 60 trūcīgas ģimenes, kurās aug skolas vecuma bērni. Lai dotos uz skolu, viņiem nepieciešamas burtnīcas, klades, rakstāmpiederumi, zīmēšanas piederumi, skolas somas, sporta, arī ziemas un rudens, apģērbs un apavi.

Visas šīs lietas ar norādi "Skolas akcijai" var nogādāt "Caritas" lādēs un pie dežurantiem Rīgas Svētā Jēkaba katedrālē, Svētās Marijas Magdalēnas, Vissvētākās Trīsvienības un Svētā Alberta baznīcā, kā arī Siguldas katoļu baznīcā. Lai arī saziedotās mantas varētu nogādāt tikai iepriekš minētajās draudzēs, palīdzība tiks sniegta arī citviet Latvijā, kur kalpo "Caritas" grupas.

Akciju var atbalstīt arī finansiāli, pārskaitot līdzekļus uz "Caritas Latvija" bankas kontu ar norādi "Skolas akcijai".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu