Pārdošanā nonāks Džona Lenona pēdējais auto un Pola Makartnija MINI

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News/Scanpix

Izsolē Oburnā, Indianas štatā (ASV) viens no vērtīgākajiem tirdzniecības objektiem varētu būt The Beatles mūziķa Džona Lenona pēdējais auto - 1979.gada Mercedes-Benz 300TD universālis. Tomēr paredzams, ka bez ievērības nepaliks arī cita The Beatles mūziķa, Pola Makartnija MINI.

Kā vēsta Caters News Agency, Mercedes-Benz 300TD pēc Lenona sievas Joko Ono vēlēšanās 1978.gadā pasūtījis Džona personīgais asistents Fredriks Sīmens. Tas ir pēdējais Lenona auto, ar kuru mūziķis turklāt nepaguva daudz nobraukt, jo tika nogalināts jau 1980.gada 8.dececmbrī. 

Lenona nāves dienā automobilis atradās stāvvietā pie Dakotas apartamentiem Ņujorkā, kur mūziķis tika nošauts. Sīmens arīdzan apliecina, ka Lenons Mercedes-Benz universāli izmantojis kā personīgo auto. Piedevām pastāv uzskats, ka Lenona mašīna bija pirmais šāda tipa auto, kas tika ievests ASV.

Makartnija MINI

Lai gan vienā savā dziesmā The Beatles apgalvo, ka “Money Can’t Buy Me Love” (mīlestību par naudu nevar nopirkt), par atbilstošu naudas summu izsolē varēs iegādāties vienu no četriem pēc speciāla pasūtījuma saražotajiem MINI.

Foto: Caters News/Scanpix

Tas ir Makartnija 1965.gada Morris Mini Cooper S De Ville – MINI jaudīgā versija, kas redzama arī 1967.gada Bītlu filmā “Magical Mystery Tour.”

Cik aptuveni varētu maksāt abas mašīnas, kas pēdējos vairāk nekā 10 gadus bijuši aplūkojamas Sarasotas klasisko auto muzejā, nav zināms.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu