Vai Donalds Tramps nezina, kādās krāsās ir ASV karogs?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV prezidents Donalds Tramps piedzīvojis kārtējo mulsinošo brīdi – sociālo tīklu lietotāji viņu apsmējuši par nepareizu ASV karoga krāsošanu, Ohaio bērnu slimnīcā tiekoties ar mazajiem pacientiem, vēsta “Sky News”.

Tramps pagājušajā nedēļā bija vizītē Ohaino. Šīs vizītes gaitā viņš kopā ar savu sievu Melāniju apmeklēja Kolumbusas bērnu slimnīcu. Slimnīcu apmeklēja arī Trampa administrācijas veselības aprūpes sekretārs Alekss Eizars.

Tiekoties ar bērniem, Tramps kopā ar viņiem krāsoja dažādus attēlus, tostarp ASV karogu.

Foto: AFP/SCANPIX

Kā redzams vienā no Eizara sociālajā tīklā “Twitter” ievietotajiem attēliem, Tramps vienu no ASV karoga svītrām izkrāsojis zilā krāsā, lai gan ASV karoga svītras ir sarkanā un baltā krāsā.

Šo attēlu tviterī pamanīja kāda skolotāja, kura to komentēja ar vārdiem: “Prezidents izkrāsoja karogu nepareizi. Tas arī viss”.

Savukārt kāds cits tvitera lietotājs bija daudz skarbāks, norādot, ka “Tam plānprātiņam ir jāatgriežas skolā”.

Neglaimojošus komentārus Trampam tviterī veltījuši vēl vairāki cilvēki.

Tikmēr citi tvitera lietotāji Trampu aizstāvējuši, norādot, ka Tramps krāsojis ar bērniem, tāpēc pareizajai krāsu izvēlei neesot nozīmes.

“Ja tas būtu zirgs un viņš to būtu izkrāsojis rozā krāsa, vai cilvēki arī būtu sarūgtināti, ka zirgs nav izkrāsots īstā zirga krāsā?” jautājis kāds cits tvitera lietotājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu