Bijušais Igaunijas kristīga tipa labošanas iestādes vadītājs uzmācies mazgadīgai meitenei

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Pixabay

Igaunijas prokuratūra izvirzījusi apsūdzību kādam 49 gadus vecam Pērnavas iedzīvotājam par uzmākšanos desmit gadus vecai meitenei, vēstī portāls parnu.postimees.ee. Kā norāda medijs, vīrietis, kurš iepriekš strādājis par vadītāju kādā kristīga tipa labošanas iestādē, jau divreiz sodīts par dzimumnoziegumiem. 

Igaunijas Dienvidu apgabala prokuratūra informē, ka, veicot izmeklēšanu, policija ieguvusi pietiekami daudz pierādījumu, lai uzrādītu apsūdzību kādam 49 gadus vecam Pērnavas iedzīvotājam, kurš pērnā gada martā seksuāli uzmācies savas dzīvesbiedres desmit gadus vecajai meitiņai un pašu dzīvesbiedri smagi piekāvis.

Prokurore Gardi Andersona (Gardi Anderson), stāsta, ka informācija par iespējamu vardarbību pret abām cietušajām saņemta no sievietes kolēģiem un meitenītes skolas sociālā pedagoga.

Andersona uzsver: ja cilvēki nebūtu iejaukušies, vardarbība, iespējams, atkārtotos.

Saskaņā ar Igaunijas Dienvidu apgabala prokuratūras teikto, apsūdzētajam vīrietim draud līdz pat astoņiem gadiem cietumā. Nākamā tiesas sēde šajā krimināllietā nozīmēta 3.septembrī.

Kā norāda portāls parnu.postimees.ee, apsūdzētais jau divreiz sodīts par izvarošanu - 2003. un 2015. gadā. 

Informācija par 2003.gadā paveikto dzimumnoziegumu jau dzēsta no sodāmības reģistra, taču zināms, ka 2015.gadā vīrietim tika piespriests gadu ilgs cietumsods. 

Tāpat zināms, ka apsūdzētais reiz strādājis par vadītāju kādā kristīga tipa labošanas iestādē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu