"Rīta Panorāmas" vadītājam atpūta Vecrīgā beigusies ar kautiņu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LTV raidījuma "Rīta Panorāma" vadītājs Dāvis Valdnieks izdevumam "Privātā Dzīve" dalījies ar šausminošu notikumu nedēļas nogalē - atpūta draugu lokā beigusies ar dūru vicināšanu. 

Valdnieks, atceroties notikušo, stāsta, ka ar draugiem nolēmuši vakaru pavadīt Vecrīgā, tomēr kāds bariņš nepazīstamu cilvēku esot izbojājuši draugu kompānijai vakaru: "Šajā notikumu virpulī vairs neatceros detaļas, taču izskatījās, ka šo cilvēku mērķis bija vienkārši sākt konfliktu. Mēs īpaši negribējām iesaistīties sarunā un grasījāmies iet tālāk, taču pēkšņi viens no viņiem pienāca pie mana drauga un iesita pa seju tā, ka brilles vienkārši aizlidoja."

Arī Dāvis saņēma pāris sitienu un tika nogāzts zemē, tomēr visvairāk cieta kāds viņa draugs: "Man nekas nopietns nav nodarīts, bet vienam no maniem draugiem gan paveicās mazāk. Viņam konstatēti vidēji smagi miesas bojājumi. Ir traumēta uzacs, ielauzts deguns un sejas kauls, un būs vajadzīga papildu operācija plakstiņam."

Kā novēroja TVNET, Valdnieks turpina vadīt ikrīta raidījumu un izskatās lieliskā formā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu