Čempionu dramatiskā krišana

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No turpmākās cīņas UEFA kausā vakar visai dramatiskos apstākļos izstājās trofejas pašreizējie īpašnieki Maskavas CSKA. F grupas spēlē starp Nīderlandes "Heerenveen" un Bulgārijas "Levski", holandieši guva uzvaras vārtus tikai spēles 90. minūtē un laimīgā kārtā kvalificējās turpmākajām cīņām, kamēr CSKA sezona ir beigusies un UEFA kausam būs jauns čempions.

Pēdejā kārtā CSKA nespēlēja un varēja paļauties tikai uz citu spēļu labvēlīgiem iznākumiem.

Kad CSKA cerības turpināt aizstāvēt savu titulu jau šķita pavisam drošas, notika brīnums, ko pašā spēles galotnē izdevās paveikt "Heerenveen" komandai, kas savā laukumā uzņēma "Levski".

Burtiski spēles pēdējā sekundēs uzvaras vārtus guva "Heerenveen" norvēģu leģionārs Andrē Hansens - 2:1.

Līdz ar to tieši holandiešiem izdevās ielēkt "play off" vilciena pēdējā vagonā, ko no F grupas iespēja arī "Levski" un pirmās vietas ieguvēji Marseļas "Olympique", kas pēdējā spēlē ar 2:1 uzvarēja Bukarestes "Dinamo".

No E grupas turpmākajām cīņām par UEFA kausu kvalificējās tādas spēcīgas komandas kā "AS Roma", "Basel" un "Strasbourg", bet no G grupas - Doņeckas "Shaktar", Bukarestes "Rapid" un "Stuttgart".

H grupas veiksminieki - "Sevilla", "Zenit" un "Bolton".

Šodien notiks pēdējās spēles arī pārējās četrās grupās.

Rezultāti:

E grupa: Strasbūras "Racing" (Francija) - Belgradas "Red Star" (Serbija un Melnkalne) 2:2, "AS Roma" (Itālija) - "Basel" (Šveice) 3:1,

G grupa: Saloniku PAOK (Grieķija) - "Stade Rennes" (Francija) 5:1, "VfB Stuttgart" (Vācija) - Bukarestes "Rapid" (Rumānija) 2:1,

H grupa: Boltonas "Wanderers" (Anglija) - "Sevilla" (Spānija) 1:1, "Vitoria" (Portugāle) - "Besiktas" (Turcija) 1:3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu