Izdevniecības “Nordik” dzimšanas diena

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 15. oktobrī izdevniecībai “Nordik” ir dzimšanas diena. Jau 13. gadu grāmatas ar nordik zīmolu dodas pie Jums – lasītāji.

Lai gan palaikam šīs izdevniecības produkciju mēdza uztvert kā elitāru, adresētu tikai šauram lasītāju lokam, turklāt vēl komerciāli neizdevīgu (jo kurš gan mūsdienās lasa dzeju?), ieceres nākotnei arī šajā jomā neapsīkst.

Turpinās Eiropas un latviešu dzejnieku dzejas krājumu un prozas darbu sagatavošana, latviešu izcilāko mūslaiku autoru “Rakstu” izdošana, top zinātniski un mācību izdevumi. Arī paši redakcijā jūtamies kā trīspadsmitgadnieki tīņu vecumā – brīžiem nobrāzušies, ar puniem pierē, taču visbiežāk pārgalvīgi un sprigani, jo trīspadsmit izdotās Džeralda Darela un viņa ģimenes locekļu ceļojumu grāmatas piepilda mūs ar sauli, cilvēkmīlestību, vitalitāti un optimismu. Šādus ceram sastapt arī mūsu grāmatu lasītājus.

Šogad “Nordik” dzimšanas diena sakrīt ar Rīgas Grāmatu svētkiem, tādēļ Nordik/Tapals grāmatu stendā tiks piedāvātas rudenīgi raibas (gan satura, gan noformējuma ziņā) grāmatas. Lai gan aktīvais sēņošanas laiks tuvojas noslēgumam, čaklākie lasītāji sēņu ēdienus varēs baudīt vēl visu ziemu, jo izstādē prezentēsim noderīgu un krāšņu izdevumu – Lielo rokasgrāmatu “Sēnes: 450 sēņu ēdienu receptes”. Tikšanās ar autori Māru Eipuri iecerēta 15. oktobrī “Nordik” stendā no plkst. 12 līdz 13.

Populāru personību dzīvesstāstu cienītāji, kā arī futbola līdzjutēji, izstādē varēs iegādāties Deivida Bekhema autobiogrāfijas “Mans redzējums” latviešu izdevumu. Piedāvāsim arī vairākas jaunas dzejas un prozas grāmatas un A. Mariņinas kriminālromānus.

“Nordik” dzimšanas dienā grāmatām būs arī īpašas svētku cenas (atlaides no 15% līdz pat 50 %). Lasīsim grāmatas un svinēsim kopā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu