Trešdien: greizsirdība – mīlestības stimulators vai iznīcinātājs? (25)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ainars un Jolanta jau 20 gadus dzīvo kopā un nemitīgi rīko greizsirdības scēnas. Sievas klātbūtnē Ainars atzīstas krāpšanā un koķetē ar Grietu. Dziedātāja Rūta Reinika naktīs apgrozās daudzu vīriešu sabiedrībā un veicina drauga greizsirdību. Trakā Džeina Kārkliņa greizsirdīgos apvaino zemā pašnovērtējumā.

Dāvids būs stāvā sajūsmā par saviem šā vakara viesiem – Ainars un Jolanta kopā dzīvo jau 20 gadus, taču greizsirdības uzplūdos gāž ārā durvis un plēš servīzes no visas sirds. Ainars uzskata, ka 20 gadu kopdzīve bez sānsoļiem nav iespējama. Pāri vieno uzskats – ja neesi greizsirdīgs uz otru, tātad tas nav tavs cilvēks.

Domādams, ka pie sievas ir mīļākais, Ainars izgāza dzīvokļa durvis. Patiesībā Jolantas vienkārši nebija mājās... „Bet tās jau tāpat bija jāmaina, un tikām pie jaunām durvīm,” smiesies Jolanta. Dāvids neatpaliks un atzīsies, kā reiz greizsirdībā aplējis sevi, sievu un kaķi ar verdošu zupu!

Ainars reiz veselu nedēļu tusējis pa Talsiem Jolantas halātā un čībiņās ar pušķīšiem, jo sieva noslēpusi visas viņa mantas un ieslēgusi dzīvoklī. Taču izrāpties pa vannas istabas logu, kad draugi sauc izklaidēties, viņam problēmas nesagādāja. Un sievietes pat nejautāja, kāpēc viņš tādā izskatā!

Gintam traucē viņa paša greizsirdība. Puisis baidās sākt jaunas attiecības, jo zina, cik ļoti grūti pārvarēt savu neuzticību. Tā viņu nogurdina. Reiz viņš tika piekrāpts un baidās, ka tā notiks atkal. Gints pārtraucis jau trīs nopietnas attiecības ar meitenēm šo baiļu dēļ.

Rūta Reinika ar savu puisi ir kopā jau trīs gadus un pieradusi pie viņa greizsirdības. Otrās pusītes telefona un e-pasta pārbaudīšana viņu attiecībās esot normāla lieta. Viņam bija grūti saprast Rūtas biežās nakts izklaides, koķetēšanu ar svešiem vīriešiem un satikto draugu bučošanu. Dziedātājas draugs priecājas, ja viņa nepucējas un sēž mājās, lai citi vīrieši viņu neievērotu. Viņa vecaistēvs savu skaisto sievu visu mūžu tāpēc noturējis istabā!

Ainars apgalvos, ka Rūta pati ir vainīga – sievietes bieži neapzinās, cik tālu drīkst iet savā koķetēšanā. Rūtas un viņas puiša attiecībās problēmas rada arī dažādas baumas, kuras tiek stāstītas kā Rūtai, tā viņam.

Bijusī fabrikante, tagad reklāmas firmas darbiniece Džī jeb Džeina Kārkliņa pieņēmusies kā prātā, tā miesās. Viņa gudri spriedelēs par abpusēju sapratni un cieņu. Beigu beigās apvainos visus greizsirdīgos zemā pašnovērtējumā. Nu protams, pašai viņai ar pašnovērtējumu taču viss kārtībā!

Kamēr Jolanta runāsies ar Dāvidu, Ainars laiku velti netērēs un pievērsīsies Grietas formu apbrīnošanai. Tā viņam nevajadzēja darīt sievas klātbūtnē... Jolantas reakcija būs pēkšņa un negaidīta...

Atklāti par visu tikai TV5 „Dāvida šovā” trešdien, 14. septembra vakarā pulksten 22.30...

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu