Parādi pautus TV kamerai (80)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Dāvida šova" otrajā dienā raidījuma vadītājs bija ģērbies koši dzeltenā halātā un, tāpat kā dienu iepriekš, izaicinoši koķetēja ar Grietu. "Tu esi stulba, Grieta!" izsaucās Dāvids un vērsās pie studijā sēdošajiem. Un tā šovs bija sācies...

Viena no vakara viesiem bija "briesmīgi liela, riebīga vai varbūt tomēr ļoti jauka" pitonmeitene un viņas gādīgais tētis - Leons Zviedris. Laimīgais pitona īpašnieks labprāt stāstīja par čūskas ieradumiem, aprakstīja terāriju jeb pitona mājvietu. Vēlāk arī atbildot uz klātesošo skatītāju jautājumiem un replikām, Leons Zviedris bija spiests nemitīgi atgādināt klātesošajiem, ka tieši viņa pitonmeitene nav kaitīga vai draudīgi noskaņota un nevienam nav iemesla pārāk uztraukties par savu veselību. Jāteic gan, ka Dāvida kalpones Grietas mīmika neliecināja, ka viņa tādēļ jūtas drošāk...

Vai pitonmeitene varēs izlīst cauri vīrieša biksēm? Atbildi uz minēto jautājumu sniedza neliels eksperiments ar skatītāju/brīvprātīgo. Kādam interesentam nebija nekas pretī piedalīties atrakcijā. Tiesa, nav zināms, vai viņš tam piekristu vēlreiz, ja būtu zinājis kas ar viņu tiks darīts. Pa to laiku Dāvids neskopojās ar iegribām: "Grieta, atnes tēju", lai pēc brīža pārdomātu un sūtītu kalponi atpakaļ: "Es vairs negribu tēju."

Dāvids aicināja puisi tuvāk un lika tam novilkt bikses. Pitona īpašnieks gan apgalvoja, ka tas tomēr nebūšot nepieciešams: "Bikses nost vilkt nevajag. Attaisi tikai jostu. Tagad nogulies un attaisi to jostu pavisam vaļā." Puisis paklausīgi apgūlās uz grīdas un nedaudz tramīgs gaidīja, kas ar viņu tiks darīts. Varēja manīt, ka arī skatītāji nemierīgi sarosās atrakcijas gaidās.

Tad Dāvids iedrošinoši puisim teica: "Turi ciet dibenu" un pitonmeitene tika maigi ielaista puiša biksēs. Puisis sāji smaidīja, skatītāji saķēra galvu, un, murmināšanai skanot, čūska lēnā garā slīdēja pa nelaimīgā vīrieša kāju uz augšu, līdz sasniedza attaisīto bikšu priekšu. Skats bija spokains. Pitonmeitenes galva parādījās pie rāvējslēdzēja, izraisot skatītāju čalas un ķiķināšanu. Dāvids iesaucās: "Viņas acis ir kā sprāgušai līdakai!"

Pitona izvilkšanas procedūra nemaz negāja tik gludi, kā varētu vēlēties, jo čūska tomēr bija pietiekami liela un smaga (35 kg). Talkā tika aicināta slavenā latviešu TV erotikas zvaigzne Rita Lasmane. Viņas pieredzējušās rokas ātri atsvabināja pārbijušos puisi no pitonmeitenes skavām. "Tā nav čūska, ko tu velc," zobojās Dāvids.

Pēc tam izvērtās diskusija, kāpēc mocīt čūsku un turēt mājās, vai tas ir cilvēcīgi utt. Dažas sašutušas skatītājas nespēja noturēties un centās kaunināt pitona īpašnieku, sakot: "Kā varat būt tik drošs, ja nu, viņš nožņaugtu to cilvēku!?" "Čūska ir gudra, tā mīl Dāvidu," rezumēja pats Dāvids, un saruna beidzās.

Otrs vakara viesis bija Gunārs Kalniņš, kam pagalam neveicās ar runāšanu, jo pamatā runāja tikai šova vadītājs. Mūziķim atlika tikai stostīties un nedaudz nosarkt, kad publika atkal pasmējās par Dāvida izteiktajām zobgalībām. Tiesa, Gunāram Kalniņam arī bija sava sāpe - viņa bruņurupucis bija aizgājis aizsaulē, jo "tam bija depresija", apgalvoja mūziķis. "Kur glabā bruņurupučus Latvijā, Gunāriņ?" jautāja Dāvids un, neklausīdamies Gunāriņa stostīšanos, sāka stāstīt par "savu kaķi, kas jau 14 gadus nevar nomirt".

Pēc tam ieradās vēl viens mūziķis Mārtiņš Freimanis ar žurkulēniem un suni Pepi. Kamēr suns ziņkārīgi aplūkoja studiju, Mārtiņš nespēja beigt runāt par saviem žurkulēniem, kas esot tik jauki un forši... Vienu no tiem viņš uzdāvināja Dāvidam, vēl trīs - skatītājām. "Žurkām ir nenormāli lieli pauti," atzina Freimanis, "ja katram vīrietim Latvijā būtu tādi..." Uz to Dāvids smiedamies atcirta, ka "ne jau pautos ir spēks", bet vienalga "parādi tos kamerai"...

Pēdējais vakara viesis bija Rīgas Zoodārza pārstāvis. "Eksotiskos dzīvniekus izmanto ļaunprātīgi. (..) Ja tu izmanto to dzīvnieku, lai kļūtu par pirmo veci ciemā, tad tas nav normāli. (..) Mūsu valstī var ievest jebko, bet nav nekādas uzskaites, kas un ko ieved," sūkstījās Zoodārza pārstāvis. Dāvids bija noskaņots strīdēties un izvērtās jautra diskusija, kurā iesaistījās arī klātesošais Mārtiņš Freimanis. Pēdējais pat aizsvilās dusmās: "Ej taču tu kakāt!" vienā brīdī izsaucās Mārtiņš.

Ko vēl vairāk varēja vēlēties?

Komentāri (80)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu