Perisa Hiltone atvainojas (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Perisa Hiltone ir publiski atvainojusies saviem draugiem par to, ka pēc viņas mobilā telefona satura publicēšanas internetā viņi appludināti ar zvaniem un īsziņām, informē "imdb.com".

Kāda nezināma persona bija piekļuvusi Perisas Hiltonas mobilajam telefonam un publicējusi internetā visu tā saturu, ieskaitot daudzu slavenību stingri sargātos privātos telefonu numurus, tāpēc tādas slavenības kā Kristina Agilera, Eminems, Anna Kurņikova un Ešlija Olsena saņēma simtiem zvanu. "Es par to jūtos šausmīgi, ka atkal kāds ir iejaucies manā privātajā dzīvē," viņa sacīja intervijā "US Weekly".

Hiltone uzzināja par sava mobilā telefona informācijas noplūdi, atpūšoties Karību jūras salā Arubā. "Mana māsa Nikija man pateica, kas noticis. Tas man ir pārāk skumdinoši, es tam nespēju noticēt. Es vēlos atvainoties visiem saviem draugiem un ģimenei. Es nezinu, kāpēc tas viss ar mani notiek, bet es ceru, ka tas vairs neatkārtosies," sacīja Hiltone.

Pēc notikušā grupas "Black Eyed Peas" skaistule Fērdžija ir apņēmusies Hiltonei atriebties par izraisītajām likstām. Fērdžija pastāstīja, ka pēc informācijas noplūdes internetā viņa saņēmusi neskaitāmus neķītrus zvanus. "Es saņemu visas šīs perversās īsziņas - liels paldies. Es saņemu arī e-pasta vēstules - pozitīvas un negatīvas," dziedātāja, īstajā vārdā Steisija Fergusone, pavēstīja "MTV Europe".

"Es nogalināšu Perisu Hiltoni," sacīja Fērdžija, piebilstot, ka tagad viņai nāksies mainīt mobilā telefona numuru. "Es iedevu viņai sava telefona numuru, kad mēs satikāmies Maiami, - es nezināju, ka viņa to saglabāja savā mobilajā telefonā," teica kāda cita slavenība.

Hiltones mobilā telefona informācija tika publicēta ar virsrakstu "I''m sorry, bitch" ("Piedod, kuce").

Kā jau ziņoja, lietas izmeklēšanā iesaistīts pat ASV Federālais izmeklēšanas birojs (FIB), lai noskaidrotu, kas un kādā veidā piekļuvis Hiltones mobilā telefona saturam. Tika publiskotas arī Perisas privātās piezīmes, kas uzskaitītas pēc datumiem, ieskaitot viņas iecienītākās viesnīcas un aviokompānijas.

Nav zināms, kā Hiltones mobilā telefona saturs nonācis atklātībā, taču viesnīcu magnāta mantiniecei regulāri gadoties pazaudēt savu somiņu, rakstīja "New York Post".

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu