Izklaides vietas Rīgā aicina svinēt Ziemassvētkus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Visi, kas vēlēsies Ziemassvētkus pavadīt ārpus savām mājām, tiek aicināti uz dažādiem izklaides pasākumiem.

Ģimenes ar bērniem šodien, kā arī divas turpmākās dienas plkst.13.30 var doties uz "Lido" atpūtas centru, kur viesus svētkos gaidīs Ziemassvētku vecītis. Viņam katrs varēs atklāt savas slēptākās vēlmes, noskaitīt dzejoli vai nodziedāt dziesmiņu.

"Svētku namiņā" bērni katru dienu varēs cept piparkūkas, zīmēt apsveikumus un radīt dažādas Ziemassvētku veltes. Vakaros apmeklētājus sagaidīs ķekatnieki - ar zīlēšanu, mīklu minēšanu un dažādiem pārsteigumiem.

Romantiski noskaņotie Ziemassvētkus var sagaidīt viesnīcā "Baltic Beach Hotel" Jūrmalā, kur paredzētas svētku pusdienas visiem viesiem, kā arī "Štrausa stīgu kvarteta" muzikālā programma, kurā skanēs gan populāru klasikas autoru darbi, gan džeza un "Beatles" melodiju aranžējumi, gan Ziemassvētku dziesmas.

Šovakar baudīt svētku atmosfēru kabarē stilā var doties uz "Sapņu fabriku", kur tiek rādīts jaunais "Cabaret" koncertiestudējums.

Līdzīgi kā pagājušajos Ziemassvētkos, arī šogad "Sapņu fabrikas" zāle ir pārvērsta par teatrālu restorānu, kurā publika tiek iesaistīta darbībā un izklaidēta no plkst.20 līdz 3 naktī. Izrādē piedalās Dailes teātra aktieris Dainis Gaidelis, "Orchestra d’Exstasy", Linda Leen, bijušais grupas "Caffe" solists Intars Busulis, dejotāji no deju grupām "Fandango", "Spirit" un "Ķengurroks", magi Jeļena un Genādijs Paļčevski.

Koncertiestudējums ilgs pusotru stundu, tam seko dzīvās mūzikas priekšnesumi, dejas un konkursi ar balvām.

Elektroniskās mūzikas cienītājus aicina klubs "PULSē", kur plkst.21 notiks Ziemassvētku pasākums "Atmospheric Sessions: Winter Edition". Piedalīsies gan jauni, gan jau zināmi dīdžeji - "Fee.nix-z", "Betons", "2 Masks", "Airo", "Moire" un "Worm". Klubā visu nakti skanēs pozitīvi "drum''n''bass" ritmi - "atmospheric dnb", "liquidfunk", "jazz''n''bass", "old school jungle" u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu