Kam tiks… Ienesīga vieta?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Jebkurš vēlas dzīvot labāk un nopelnīt vairāk.

Kā tikt pie ienesīgās vietas? Kā kļūt veiksmīgam darba tirgū? Tieši par to būs jaunais iknedēļas sarunu šovs, ko vadīs Elizabete Bruksle un Daina Jāņkalne.

Raidījums būs redzams ēterā Latvijas Televīzijas 1. programmā 14. decembrī plkst. 21.55, atkārtojums 18. decembrī plkst. 17.25.

Kaut arī abas dāmas neapšaubāmi ir šarmantas sievietes un talantīgas profesionāles katra savā jomā, viņām vajadzēja izturēt nopietnu konkurenci. Bija iecerēts, ka šovu vadīs vīrietis un sieviete. Ar tādu uzstādījumu tapa vadītāju lomu sadale scenārijā. Uz televīzijas provēm bija uzaicinātas septiņas sievietes un pieci vīrieši. Laiki saplānoti tik taktiski, lai vismaz dāmas studijā nesaskrietos cita ar citu.

Provju dienā laukā briesmīgs putenis. Viena no abām piezvanīja, lai atvainotos, ka kavēs, jo ieputināta milzīgā sastrēgumā, otra sakāpinātā pienākuma apziņā uz Zaķusalu bija izbraukusi ar lielu laika rezervi. Ieradās abas reizē… un kopā tika kadrā… un abas zināja — ja arī tā būs kāda no viņām, tad tikai viena.

Noskatoties ierakstus, radošā grupa kolektīvi apmulsa — tām jābūt viņām! Lielisks tandēms, un pati daba iekārtojusi tā, lai tas tiktu novērtēts. Lieliski iepazīstinājušas ar sevi «darba intervijā», tagad Elizabete un Daina palīdzēs tikt pie ienesīgas vietas televīzijas skatītājiem.

Raidījuma pirmā — faktu un pieredžu daļa — sniegs reālu ieskatu Latvijas darba tirgū, jo risinās konfliktsituācijas starp darba devējiem un ņēmējiem, kolēģiem, ierēdņiem, darbavietu un ģimeni u. tml.

Otrā daļa — vēl nebijis notikums Latvijas televīzijās —skatītāju acu priekšā par labu darbavietu cīnīsies trīs pretendenti, un viens no viņiem to arī iegūs. Absolūti reāli — nekādu iestudējumu!

Pirmā raidījuma tēma «Latvijas viesstrādnieki peļņā ārzemēs». Neparastas un pat neticamas pieredzes — viela pārdomām tiem, kas vēl tikai domā: braukt vai nebraukt?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu