"Cosmos" visu decembri stūrēs pa Latvijas skatuvēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī "Cosmos" visu decembri stūrēs pa Latvijas skatuvēm, bet mēs turpinām ar Bredu Pitu, kurš ir ļoti pārsteigts par savas skaistās kolēģes Ketrīnas Zetas-Džonsas dzeršanas spējām. Izrādījies, ka viņa izdzerto glāzīšu daudzumā pārspējot gan Pitu, gan citus vīrus. Redzamu pierādījumu Džonsas izturībai mums diemžēl nav, toties “Turza” ar rozīnēm gan!

Gandrīz 73 gadus veco cienījamo Elizabeti Teilori skārušas nopietnas veselības problēmas – viņa sirgst no sirds mazspējas un sadzīvo ar regulārām muguras sāpēm. Tomēr neskatoties uz to, ka Teilore ir piesaistīta gultai, dvēselē viņa kā vienmēr jūtas pavisam jauna.

Pagājušomēnes notikušajā „Vibe” mūzikas balvas pasniegšanas ceremonijā, izcēlās grandiozs kautiņš. Videolentē fiksēts, kā sakaujas un aukstos ieročus lietā liek divi repa impresāriji, visai prāvas ķermeņa masas īpašnieki Marions Naits un Dr. Dre. Protams, grautiņā iesaistījušies arī apkārtējie un galu galā bez nopietniem miesas bojājumiem neiztikt.

Iedvesmai iedvesmojošas vietas! Amerikāņu dziedātāja Kristīna Agilera mūzu jaunajam albumam nolēmusi meklēt Indijā, apskatot Bombeju, ieraugot slaveno Ambejas ieleju un tiekoties ar Bolivudas filmu režisoriem. Skanīgās balss īpašniece indiešu fanus pārsteidza ar savu ala Merilinas Monro izskatu un publiski atrādot līgavaini Džordanu Bartmenu. Nu ko, jācer, ka brauciens nebūs bijis veltīgs un dziedātajai lielā iedvesma atnāks.

Arī videospēļu fani nolēmuši radīt savu skaistumkonkursu, kura gaitā tiks noskaidrota Miss Digitālā pasaule. Uzdevums šāds: radīt digitālu skaistuli, kas būtu vispiemērotākā virtuālajām modes skatēm. Daiļāko no daiļākajām, protams, noteiks interneta lietotāji.

Tiesas darbos ar savu pielūdzēju iesaistījusies dziedātāja Šerila Krova. Viņas advokāti izvirzījuši apsūdzību pret kādu trīsdesmit astoņus gadus vecu vīrieti, kurš apgalvo, ka ar Krovu spēj sazināties telepātiski. Šīs brīnumainās spējas īpašnieks pāris reizes mēģinājis tuvoties Krovas radiniekiem, kamēr pašu zvaigznei traucē tikai domās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu