Rudens smaržas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc kā, jūsuprāt, smaržo rudens? Man prātā nāk pirms mirkļa pārgriezts ķirbis, dārzā salasīti dzeltensārti āboli, izlobīti valrieksti un dzestra rudens rīta tik tikko jaušamā smarža... Ja vien varētu to visu salikt kopā un ieliet smaržu pudelītē... Dizaineri gan dara visu, kas viņu spēkos un sezonas aromāts tomēr top!

Šis gads parfīmu pasaulē izrādījies tipiski netipisks. Līdzīgi kā modē krasāk iezīmējušās sezonas – pavasaris-vasara un rudens-ziema, tāpēc arī jauno, nesen iznākušo aromātu klāstā ir gan dažas no vasaras aizkavējušās smaržas, gan tādas, kas jau iezīmē ziemas tuvumu. Mēs, ņemot talkā zinātāju, izvēlējāmies piecus interesantākos aktuālos aromātus, no kuriem trīs ir jauni agrāk zināmo parfīmu atvasinājumi – Diora Pure Poison, Guči Envy Me un atjaunoto Džordžo Armani Māniju, kā arī ambiciozo Īva Senlorāna Cinema un tā vienkārši klusai jautrībai Lolitas Lempickas „Pusnakti”.

Daudzas meitenes bērnībā spēlējušās ar papīra lellēm. To šobrīd darām arī mēs, bet mēs veicam savdabīgu eksperimentu, cenšoties no žurnālu fotogrāfijām izveidot tādus sieviešu tēlus, kurām piestāvētu mūsu izvēlētās šīs sezonas aktuālās smaržas

Gucci Envy Me

Ir smaržas, kas ir ieceļojušas no vasaras kā Envy Me Gucci – rozīgas, svaigas, bet nedaudz siltas, kam vajadzētu vilināt nedaudz tuvāk rudenim. Šobrīd viņas ir vienas no populārākajām smaržām Rīgas parfimērijas pasaulē. Ļoti jautra, daudz mīlestības, košs kaut kas. Viss ir ļoti jautrs. Tas ir jaunākai auditorijai – starp 20 un 30, kaut gan uz kaut kādu mirkli arī kāda cita vecuma sieviete var būt nedaudz dulla.

Lolita Lempicka “Le minuit”

Tā noteikti ir sieviete, kas vēlas kaut ko mainīt savā dzīvē. Tā ir sieviete, kas ir pusnaktī, bet tā pusnakts var būt arī dienā, mēnesī vai rudens laikā. Tā ir cēla, pietiekami dziļa personība.

Dior Pure Poison

Kā tipiski klasiskais rudens aromāts varētu būt Diora Pure Poison. Viņš turpina izteikti klasisko rudens sievietes līniju. Te bez komentāriem iezīmējas temperaments, bīstamība un raksturs. Svarīgi ir neaizmirst blondīnes šajā stāstā un nedomāt ja šī ir mistika, ka tas attiecas tikai uz brunetēm, jo nevajag aizmirst, ka ir iekšēji bīstamas liktenīgās sievietes.

YSL Cinema

Tas ir rudenīgi ziemīgai sievietei, kura ir nostalģiska, melanholiska, kurai bieži mainās garastāvoklis, un kura ir neprognozējama, un kurai iekšā ir neapmierināta pretenzija. Sieviete, kura iedomājusies, ka viņa ir zvaigzne, un viņa grib to izdarīt, viņa vienkārši redz šo zvaigzni, un tas zvaigznes tēls būs tāds, kādu viņa redz šo zvaigzni.

Armani Mania

Šī ir sieviete, kura ir iekšēji ļoti intensīva. Ārēji viņa varbūt mazliet atturīga un vēsa un nedaudz eleganti draudīga, bet viņa ir ļoti intensīva un katrs viņas solis ir pietiekoši pārdomāts, un katra viņas kustība ir kā elegantam kaķu dzimtas dzīvniekam. Viņa zinās, kad vajadzēs lēkt.

Smaržas neapšaubāmi ir tas aksesuārs, kas pieliek punktiņu koptēlam, un, visticamāk, arī jūs šajā raibajā pazīstamu un nepazīstamu seju virpulī ieraudzījāt savu tēlu vai arī to, kādas jūs vēlētos būt šajā rudenī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu