Taigers Vudss gatavojoties precēties kādā Karību jūras salā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Golfa spēlētājs Taigers Vudss ir paziņojis, ka vēlas doties uz Karību salām atpūsties, bet Barbadosā izplatās ziņas, ka viņš šonedēļ gatavojas precēties ar savu draudzeni - bijušo modeli Ēlinu Nordegrēnu.

Barbadosas un Īrijas laikraksti ziņo, ka pāris nedēļas sākumā gatavojas apprecēties greznajā kūrortā "Sandy Lane" Barbadosas rietumu piekrastē. Viesnīcas menedžeris Vilberts Meisons pavēstīja, ka nav informēts par kāzu plāniem, tomēr divi informācijas avoti, kas vēlējās palikt anonīmi, apstiprināja, ka kāzas viesnīcā ieplānotas otrdien. Barbadosas laikraksts "Daily Nation" pagājušajā nedēļā publicēja ziņu "Taigers Vuds precas "Sandy Lane"". 28 gadus vecais Vuds atteicās apstiprināt izskanējušās ziņas un uz jautājumu par atvaļinājumu uz salas Karību jūrā atbildēja: "Es esmu gatavs nirt. Es esmu gatavs ielēkt tajā ūdenī un dabūt zivis." "Viss, ko varu pateikt, ir tas, ka es nākotnē taisos precēties," Vuds sacīja žurnālistiem Īrijā, kur viņš piedalījās "American Express" čempionātā. "Es domāju, ka jūs, puiši, būtu pēdējie, kam es to kādreiz pateiktu." 24 gadus vecā Ēlina ir Vudsa draudzene jau trīs gadus. Abi iepazinās, kad viņa strādāja par auklīti zviedru golfera Jespera Parnevika ģimenē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu