R. Kellijs triumfē "Billboard" balvu pasniegšanas ceremonijā (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

R&B mūzikas zvaigzne R. Kelijs saņēmis visvairāk balvu žurnāla "Billboard" hiphopa un R&B balvu pasniegšanas ceremonijā – viņš apbalvots septiņās kategorijās.

Kelijs atzīts par labāko mākslinieku, dziesmu autoru, producentu, singlu izpildītāju, izpildītāju vīriešu konkurencē un atskaņošanas biežuma kategorijā par dziesmu "Step in the Name of Love".

Starp uzvarētājiem bija arī Bejonsē Noulza un grupa "OutKast".

Kelijs, kura karjera turpina attīstīties par spīti apvainojumiem seksuālās attiecībās ar mazgadīgām meitenēm, kopumā bija nominēts astoņās kategorijās, tātad nesaņēma balvu tikai vienā no tām. Šai kategorijā – labākais albums – triumfēja hiphopa duets "OutKast". Viņiem tika arī trīs citas balvas – labākās grupas kategorijā, albuma un repa albuma kategorijā par disku "Speakerboxxx/The Love Below". Bijonsa atzīta par labāko izpildītāju sieviešu kategorijā un labāko jauno izpildītāju. Balvu ieguvējus nosaka pēc pārdošanas un atskaņošanas datiem "Billboard" iknedēļas čārtos.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu