Uz Vanšu tilta aizdegas trolejbuss (11)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar uz Vanšu tilta Rīgā aizdedzies trolejbuss. Negadījumā cilvēki nav cietuši. Tramvaju un trolejbusu pārvaldes dispečeru punktā informēja, ka aizdedzies 21.maršruta trolejbuss un šīs nelaimes seku novēršanai atslēgts spriegums. Jau aptuveni 20 minūtes notikuma vietā strādā arī pārvaldes speciālisti.

Sīkākas ziņas par negadījuma iemesliem patlaban netiek sniegtas. Netiek prognozēts arī ugunsnelaimes novēršanas ilgums. Šis ir pirmais trolejbusa aizdegšanās gadījums šogad. "Pēdējos desmit gadus trolejbusi nav deguši," sacīja dispečers. Vienlaikus ar šo negadījumu otrā Rīgas malā, Brīvības gatvē, netālu no Juglas "Statoil" benzīntanka, aizdegās vieglā automašīna "Audi 80", novēroja aģentūra LETA. Automašīnai nodega priekšējā daļa. Ugunsnelaimes dēļ, izbraucot no Rīgas, veidojas ievērojami sastrēgumi. Negadījuma vietā ieradušies ugunsdzēsēji. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta dispečerdienestā atzina, ka šovakar Rīgā ir ļoti daudz izsaukumu.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu