Kortnija cietumā, Jēzus lomas atveidotājs pie pāvesta un Kidmena bankas seifā (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kurta Kobeina atraitne Kortnija Lova cietumā, Jēzus lomas atveidotājs pie pāvesta un Nikola Kidmena bankas seifā... Un tās nebūt nav visas interesantākās ziņas, kas šovakar sabērtas "Turzā".

Popdziedātāja Britnija Spīrsa parakstījusi līgumu ar firmu „Elizabete Ardēna” par savas smaržu, ādas kopšanas produktu un dekoratīvās kosmētikas līnijas radīšanu un reklamēšanu. Diezgan konservatīvais kosmētikas gigants cer, ka 22 gadus vecā dziedātāja palīdzēs firmai piesaistīt daudz jaunāku un plašāku auditoriju. Britnijai Spīrsai vismaz pagaidām izdevies saglabāt diezgan kuplu pusaudžu vecuma fanu pulku pat par spīti nesenajām dīvainajām dažu stundu precībām ar bērnības draugu un nemitīgajiem dzeltenās preses ziņojumiem par dzeršanu un uzdzīvi visās pasaules malās.

Mūziķe Kortnija Lova arī par uzmanību nevar sūdzēties. Viņas neatlaidīgākie pavadoņi gan pēdējā laikā bijuši policisti, bet ceļš – ne uz pārpildītiem stadioniem un smalkiem hoteļiem, bet gan uz cietuma kameru. Pagājušajā nedēļā Lova Ņujorkā bija atvēzējusies pa īstam. Policijas rokās viņa nokļuva, kad koncerta laikā kādā Īstvilidžas klubā svieda publikā mikrofona statīvu, kas trāpīja pa galvu kādam vīrietim. Turklāt tas notika tikai dažas stundas pēc tam, kad 39 gadus vecā Kortnija Deivida Letermena televīzijas sarunu raidījumā demonstrēja striptīzdejas uz galda. Tiesā jau ir divas citas lietas pret Kurta Kobeina atraitni par neatļautu narkotiku glabāšanu un huligānismu.

Melnā svītra iestājusies arī dziedātājas Vitnijas Hjūstones dzīvē. Viņa pirms nedēļas iestājusies narkomānu rehabilitācijas klīnikā. 2002.gada decembrī dziedātāja un aktrise Amerikas televīzijā atzina, ka viņa agrāk lietojusi narkotikas, bet esot no tām atbrīvojusies. Savukārt Hjūstones vīram Bobijam Braunam piespriests 60 dienu cietumsods par nosacītas atbrīvošanas noteikumu pārkāpšanu, kuru vidū bija arī uzbrukums Hjūstonei.

Skandalozā kases grāvēja „Kristus ciešanas” zvaigzne – Jēzus lomas atveidotājs Džims Kevīzels Vatikānā ticies ar Romas pāvestu. Aktierim bijusi īsa saruna ar pasaules katoļu galvu. Filmu, kura nupat jau tuvojas trešā „Gredzenu pavēlnieka” kases rekordiem, kā antisemītisku nosoda pasaules ebreju kopiena, taču Vatikāns kopš sākta gala bijis pretējās domās un slavējis Mela Gibsona radīto versiju par Jēzus dzīves pēdējām stundām.

Aktieri Nikola Kidmena un Rasels Krovs kļuvuši par Austrālijas dzīvajiem nacionālajiem dārgumiem. Šādu titulu ķenguru zemes izcilākajiem dēliem un meitām piešķir attiecīgs fonds. Interesanti, kas varētu būt Latvijas dzīvie nacionālie dārgumi? Mūziķis Renārs Kaupers vai prezidente Vaira Vīķe-Freiberga?

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu