Ērika Kleptona modes nams

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tā nu ir sanācis, ka šajā reizē ik pa brīdim atgriežamies pie modes. Arī turpinājumā no stāstiem, kas sabērti "Turzā", uzzināsiet, vai nākotnē līdzās "Armani" un "Versače" parādīsies arī Ērika Kleptona modes nams un kur var nopirkt Kerijas Bredšovas vai Samantas Džonsas savulaik valkātās drēbītes... Un tas vēl nebūt nav viss...

Kad sekss ir neglābjami beidzies, paliek iepirkšanās. Un reizēm gadās tā, ka valkātām drēbēm ir pat lielāka naudā neizmērāmā vērtība, piemēram, ja tās nākušas no seriāla “Sekss un lielpilsēta” drēbju skapja. Pēc seriāla beigām kādā Manhetenas veikaliņā varēja dabūt visu, ko savulaik valkājušas četras stilīgās draudzenes – modes noteicējas tajā sabiedrības daļā, kas uzskatīja šo seriālu par savu modes etalonu. Izpārdošanā nebija pat svarīgi, ka viena otra dāma nespēja ietilpt otrā izmēra apģērbos, ko valkāja Kerijas lomas tēlotāja Sāra Džesika Pārkere. Viņas priecājās par jauniegūto suvenīru, ko, iespējams, pēc kāda laika pārdos kādā interneta izsolē. Košākos un dārgākos dizaineru tērpus gan pirms šīs izpārdošanas jau bija iegādājušās pašas lomu atveidotājas.

Džordžs Maikls attiecībā uz savu intelektuālo īpašumu gatavojas atbrīvot mūzikas piratizētājus no darba uz visiem laikiem, paziņojot, ka nevēlas vairs būt komercmākslinieks - ierakstu firmu bosu vergs. Tāpēc turpmāk savu mūziku izplatīs internetā pilnīgi visiem par velti. Maikls gadu gaitā esot sapelnījis pietiekami naudas un savas mūzikas cienītājiem lūgs ziedot naudu labdarībai, kad viņi vēlēsies lejuplādēt kādu viņa dziesmu. Tikmēr šomēnes veikalos parādīsies jaunākais un laikam jau pēdējais Maikla albums Patience mūzikas.

Kārdinājumā izmēģināt ko citu pēc mūzikas biznesā pavadītiem gadu desmitiem kritis Ēriks Kleptons. Viņš Londonas "Hard Rock Cafe" labdarības izsolē piedāvājis T-kreklu ar paša veidotu zīmējumu. Kreklu pārdošanā iegūtos līdzekļus pārskaitīs alkoholisma un narkomānijas rehabilitācijas klīnikai, ko Kleptons, kurš smago cīņu ar šiem ļaunumiem izjutis uz savas ādas, nodibinājis Karību salās.

Cerības mūzikas biznesā nav zaudējusi pagājušajā gadā Rīgā Eirovīzijas laurus plūkusī turku dziedātāja Sertaba Erenere. Viņa gada laikā iemācījusies angļu valodu, lai iedziedātu pirmo starptautisko albumu. Lai gan Sertaba jau 1999.gadā dziedāja kopā ar Rikiju Mārtinu, uzvara Eirovīzijā viņai esot devusi lielāku starptautisku atpazīstamību, kuru, protams, veicināja rietumnieku jaunākā aizraušanās ar austrumu ritmiem. Sertabas padoms šāgada Eirovīzijas dalībniekiem? “Ir vajadzīga unikāla ideja un jauna skaņa. Skaņai jābūt jaunai un individuālai. Tas ir ļoti svarīgi. Un vēl ir jātic sev. Jābūt ļoti pašpārliecinātam.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu