Vils Smits filmā "Es, robots" stūrēs "Audi" nākotnes auto (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz šim filmās debitējuši tikai "Audi" sērijveida modeļi, nu pienākusi prototipu kārta.

Kinofilma “Es, robots” tiek veidota pēc slavenā fantasta Aizeka Azimova (Isaak Asimov) stāstu motīviem. Darbība risinās 2035.gadā. Roboti ir kļuvuši par katras mājas neatņemamu daļu, un visi tiem uzticas, izņemot kādu viegli paranoisku detektīvu (atveido Vils Smits), kurš izmeklē noziegumu, kuru, kā viņš pats tic, ir izdarījis robots. Turpinot izmeklēšanu, viņš atklāj daudz šausminošākus draudus visai cilvēcei. Filmā tiek izmantoti aizraujoši modernākie vizuālie specefekti, kas gluži vai atdzīvina robotu pasauli. Filmas režisors ir Alekss Projass, kurš veidojis tādas fantasmagoriskas filmas kā "The Crow" un "Dark City".

Vila Smita varonis filmā pārvietosies ar konceptauto, ko pēc "XX Century Fox" pasūtījuma izgatavojis "Audi AG". Firmas dizaineri radījuši automobili, kurš atbilst izdomātas nākotnes pasaules tēlam un pārstāv "Audi" markas devīzi “Pārākums tehnikā”. Unikālā "Audi" konceptauto tehnisko īstenošanu izdevās sasniegt, sadarbojoties ar tās seno partneri Vācijas "Uedelhoven Studios".

"Audi" automobiļi jau agrāk ir spēlējuši partnerlomas daudzām kinozvaigznēm Holivudas grāvējos. Nemaz nerunājot par Džona Frankenheimera klasisko trilleri “Ronins”, kurā galvenajās lomās ir Žans Reno un Roberts de Niro (1998.gads), automobiļi ar pazīstamo četru gredzenu emblēmu ir spēlējuši galveno auto lomu tādās filmās kā “Neiespējamā misija II” (ar Tomu Krūzu galvenajā lomā, 2000.gads), “Naktstauriņa pareģojumi” (ar Ričardu Gīru galvenajā lomā, 2002.gads), “Par zēnu” (ar Hjū Grantu galvenajā lomā, 2002.gads) un vēl nesenajā Rīzas Viterspūnas kases gabalā “Gudrā blondīne 2” (2003.gads).

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu