"Lauku Avīze" pārtop par "Latvijas Avīzi" (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Palielinot lappušu skaitu, visvairāk abonētais Latvijas laikraksts "Lauku Avīze" no 1.decembra kļūs par dienas laikrakstu, mainot arī nosaukumu un kļūstot par "Latvijas Avīzi". Laikraksta valdes priekšsēdētājs Viesturs Serdāns iepriekš paskaidroja, ka laikraksts par dienas avīzi kļūs vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, šobrīd laikrakstam ir neprecīzs nosaukums, ņemot vērā plašo lasītāju loku.

"Mēs neesam tikai lauku iedzīvotāju laikraksts.. Vai tad liepājnieki būtu uzskatāmi par lauciniekiem? Patiesībā mūsu laikraksts aptver visu Latviju," sacīja Serdāns. Tāpat valdes priekšsēdētājs norādīja, ka lasītāji turpmāk varēs lasīt jaunas vēl nebijušas rubrikas. "Būs atsevišķas rubrikas par Eiropas Savienību, kā arī plašāks izklāsts par kaimiņvalstīs notiekošo," bilda Serdāns. Viņš arī paskaidroja, ka pēc lasītāju atkārtotiem lūgumiem rakstus turpmāk publicēs ar lielākiem burtiem. Serdāns arī aicināja iedzīvotājus laikus abonēt laikrakstu jau no decembra. "Abonentiem cena par laikrakstu palielināsies tikai no jaunā gada, nevis no decembra," paskaidroja Serdāns. Viņš arī piebilda, ka tā būs motivācija ar avīzi iepazīties laicīgi, par to papildus nemaksājot. Tāpat arī no decembra nemainīsies avīzes cena, to pērkot kioskos. Turpmāk laikraksts būs maksimāli 32 lappuses biezs, saglabāsies pielikums "Mājas Viesis", bet piektdienās avīzei būs jauns pielikums - "Nedēļa kabatā", kurā būs televīzijas programma, aprakstītas dažādas izklaides iespējas, kā arī citas aktualitātes. "Negribas jau man vēl pagaidām atklāt visas plānotās izmaiņas," norādīja Serdāns. Viņš arī piebilda, ka līdz 1. decembrim vēlas saglabāt nelielu intrigu visiem avīzes lasītājiem. "Mēs turpināsim jau iesākto darbu, tikai paliksim biezāki un plašāki," atzina valdes priekšsēdētājs. "Latvijas Avīze" turpmāk iznāks sešas reizes nedēļā. Novembrī laikrakstu "Lauku Avīze" pasūtināja 52 766 cilvēki, kas ir par 1231 vairāk nekā iepriekšējā mēnesī. "Mēs plānojam, ka arī turpmāk saglabāsies tikpat liela tirāža kā līdz šim," sacīja Serdāns.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu