Pagājušās nedēļas interesantumi – “Krējuma Turzā”

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aprunājoties ar vairākiem cilvēkiem sapratu, ka pagājušā nedēļa daudziem bija visai dīvaina, tika pieņemti pārsteidzīgi lēmumi vai mainītas dzīves par 180 grādiem, un pievēršoties slavenību dzīvēm jāsecina, ka dīvaini lēmumi ir masveida pasākums. Arī vairākas ārzemju slavenības pagājušajā nedēļā staruji mainījušās, piemēram, “Pludmales patruļas” zvaigzne Pamela Andersone nolēmusi rakstīt romānus, kinozvaigzne Hjū Grants apsver iespēju beigt filmu aktiera karjeru, tikmēr citi pārtapuši jehovas lieciniekos vai ēd kukaiņus. Tādi vairāki jocīgi un ne tik stāsti šovakar salikti “Turzā”.

Gvineta Paltrova paziņojusi, ka zaudējusi savu aktrises karjeras “pavedienu” un to prieku ko sniedz šis darbs. Pie šīs atziņas aktrise nonākusi, kad pārdomājusi savu dzīvi pēc tēva nāves. Nākotnē aktrise vēlas filmēties ne tik daudzās lomās, bet mazāk un prasīgākās, piemēram, kā drīzumā gaidāmajā kinolentē “Sivija”, kurā viņa atveido traģisku amerikāņu dzejnieces Silvijas Platas lomu.

Daudzviet nu jau par savādnieci dēvētā Andželīna Džolija žurnālistiem atzinusies vēl vienā dīvainā ieradumā....kukaiņu ēšanā. Kapeņu izlaupītāja Lara Krofta, stāsta, ka kukaiņi, piemēram, tarakāni, circeņi un bišu kūniņas, viņai iegaršojušies kinolentes filmēšanas laikā Kambodžā, tie esot neparasti garšīgi, turklāt satur tik daudz proteīna.

Let’go Crazy un Purpule Rain autors Prinss vēlāk Simbols nu kļuvis par jehovas liecinieku. Turklāt mūziķis cenšas pievērst arī citus Jehovas liecinieku mācībai un savā brīvajā laikā nav slinks - dodas klauvēt pie māju durvīm. Kāds Mineapolē dzīvojošais pāris cerējis, ka pie viņiem filmēs videoklipu, tā vietā Prinss centies pierunāt atteikties no pieņemtā jūdaisma.

Ozijam Osbornam nācies atlikt Eiropas koncerttūri līdz nākamajam gadam, jo radušās nopietnas blakus parādības no medikamentiem, kas tiek lietoti trīces ārstēšanai. Bijušā Black Sabbath solista tūri bija ieplānots sākt šonedēļ Dublinā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu