LNT demonstrēs jaunu humora šovu "Kāpēc ne!" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 19.oktobra jauno sezonu "Latvijas Neatkarīgajā Televīzijā" (LNT) sāks apvienības "Mēmais šovs" raidījums "Kāpēc ne!", kas ir turpinājums raidījumiem "Savādi gan" un "Ak, kungs…".

LNT Programmu daļa Pašreklāmas projektu vadītāja Dace Kalēja informēja, ka raidījums "Kāpēc ne!" tāpat kā iepriekšējie LNT demonstrētie producenta Viestura Dūles un radošās komandas "Mēmais šovs" raidījumi, būs sarkastiski ironisks humora šovs. "Kāpēc ne!" galvenā tematika būs politika un politiķi. Kā apgalvo producents Viesturs Dūle, "šis būs Latvijā pirmais politiski analītiskais raidījums". Dūle uzskata, ka mēģinājumi analizēt politiku televīzijās ir, taču apšaubāma to objektivitāte un patiesīgums. Raidījumā "Kāpēc ne!" kā agrāk redzēsim jau zināmo jokdaru komandu - Dagmāru Leganti, Baibu Sipenieci, Aldi Kalniņu un Viesturu Krauzi. No raidījuma vadītāja pienākumiem atteicies pats Dūle, paliekot tikai par raidījuma producentu un ideju ģeneratoru. Viestura vietā būs jauns vadītājs, kurš šobrīd sevi sauc par Z. Dūli. Viesturs Dūle raidījuma vadītāja nomaiņu komentē, sakot, ka Z. Dūle ir ļoti jauks puisis, turklāt viņš esot Dūles attāls radinieks. LNT kanālā raidījums būs skatāms katru svētdienu plkst.20.35.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu