Vailders: Fjūriju es nokautēšu cīņas vidū

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deontejs Vailders
Deontejs Vailders Foto: AFP/LETA

Pasaules čempions WBC versijā amerikāņu bokseris Deontejs Vailders (40-0, 39 KOs) ir pārliecināts par savu uzvaru cīņā pret britu smagsvaru Taisonu Fjūriju (27-0, 19 KOs). Turklāt viņš uzskata, ka pretinieku dueļa vidū nokautēs. 

"Cīņa ar Fjūriju nebūs 12 raundu," izdevumā "Boxingtalk" citēts Vailders. "Esmu drošs, ka nokautēšu viņu cīņas vidusdaļā. Viss būs atkarīgs no tā, cik ātri es spēšu viņam pielāgoties."

30 gadus vecais Fjūrijs augusta vidū desmitajā raundā pēc punktiem uzvarēja itāļu cīkstoni Frančesko Pjanetu, kuram tas bija kārtējais zaudējums duelī, kas nodrošina cīņu par kādu no prestižākajām pasaules boksa jostām. Tieši pēc šīs cīņas uzvirmoja runas par Fjūrija un Vaildera tikšanos. 

Pēcāk gan presē izskanēja versijas, ka Fjūrijs varētu atteikties no cīņas. Šādas ziņas izplatīja pazīstamais ESPN boksa apskatnieks Dens Rafaels. 

"Taisons ir ļoti garš un neērts pretinieks, un man būs jāadaptējas uzreiz pēc tam, kad atskanēs starta gongs," teica Vailders. "Kad sajutīšu savu ritmu, viņš nespēs tikt galā ar to, ko esmu sagatavojis. Esmu jau boksējies pret šādas manieres cīkstoņiem, kuri ir gara auguma un neērti. Tomēr nedomāju, ka viņam ir pietiekami liela pieredze."

Fjūrija un Vaildera cīņa risināšoties šā gada beigās Lasvegasā, taču precīzs datums un norises vieta vēl tiks izziņoti. 

Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/LETA

Vailders savas karjeras laikā aizvadījis 40 cīņas, no kurām 39 uzvaras guvis ar pretinieka nokautu. Tikmēr Fjūrijs savas karjeras laikā izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, 19 gadījumos to paveicot ar nokautu.

Fjūrijs 2016. gada jūnijā tika diskvalificēts par aizliegtu steroīdu lietošanu, bet pērn decembrī pēc vienošanās ar Lielbritānijas Antidopinga aģentūru (UKAD) tika dota zaļā gaisma viņa karjeras atsākšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu