Sergejs Fjodorovs Kurņikovas dēļ vēlas mainīt aģentu.

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sergejs Fjodorovs ir panācis vienošanos par līguma termiņa pagarināšanu ar Detroitas "Red Wings" uz pieciem gadiem par 50 miljoniem dolāru, taču jau gatavās vienošanās parakstīšana ir atlikta, jo Nacionālās hokeja līgas (NHL) krievu slavenība vēlas citu aģentu, kas nebūtu saistīts ar viņa bijušās draudzenes un tenisa dīvas Annas Kurņikovas pārstāvēto kompāniju "Octagon".

Fjodorova līdzšinējie aģenti Bariens Loutons un Maiks Lūts darbojas sporta menedžmenta kompānijas "Octagon" paspārnē. Fjodorovs ir pārliecināts, ka Kurņikovas jūtu atsalumā pret viņu ir vainojams "Octagon", kas pārstāv arī Krievijas tenisistes intereses. Turklāt hokejists "Octagon" tur aizdomās arī par Kurņikovas iepazīstināšanu ar Fjodorova konkurentu cīņā par tenisistes sirdi dziedātāju Enriki Iglesiasu. Loutons nekritizēja Fjodorovu, sakot, ka krievu hokejists ir izcils spēlētājs un viens no labākajiem cilvēkiem, ar ko viņš ir strādājis. Pēdējā laikā Fjodorovam ir problēmas privātās dzīves jomā, taču tās nevar apspriest, sacīja Loutons. Fjodorovs Detroitas presei stāstīja, ka viņa attiecības ar Kurņikovu ir izbeigtas, lai gan tas viņam nav bijis viegli, un blondā tenisiste viņam joprojām neesot vienaldzīga. Fjodorovs nevēlējās komentēt līguma ar "Red Wings" termiņa pagarināšanu, sakot, ka NHL sezona nav piemērotākais laiks situācijas skaidrošanai. "Tagad es koncentrējos spēlei, lai palīdzētu komandai gūt uzvaras. Pārējais nokārtosies pats no sevis," sacīja "Red Wings" uzbrucējs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu