Multimiljonārs pasūta Rolls-Royce fuksijas ziedu krāsā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SWNS/ScanPix

Maikls Fukss. Šis vārds mums diezin vai kādam ko izteiks, taču Savienotajās Valstīs šis kungs ir pazīstams - par ārkārtīgi turīgu cilvēku kļuvis, darbojoties matraču biznesā.

Fukss gādā ne tikai par to, lai amerikāņiem būtu labs miegs ērtā gultā, bet arī lai paša autoparkā nevaldītu garlaicība. Viens no jaunpienācējiem viņa garāžā ir īpašs Rolls-Royce Dawn kabriolets, kura virsbūves krāsojumam iedvesmas avots bijis pagājušā gada Peblbīčas automobiļu izstādē pamanītas fuksijas zieds.

Kā vēsta News Service South West, Fukss šo ziedu parādīja Rolls-Royce speciālo uzdevumu nodaļas komandai un lūdza izgatavot Dawn tieši tādā krāsā. Gadu vēlāk, 2018.gada Peblbīčas auto šovā Rolls-Royce piegādāja Fuksa pasūtīto auto, un tas bija tieši tik spilgti rozā, kādu tā īpašnieks vēlējies. Starp citu, Fuksa auto kolekciju pavisam nesen papildināja superauto McLaren 720S līdzīgi košā krāsā.

 

A post shared by Michael Fux (@fuxwithmichael) on

Var piebilst, ka Rolls-Royce ir specializējušies virsbūves krāsās. Jo, ja vien klientam nav speciālas vēlmes, viņš var izvēlēties no standarta paletes, ko veido vairāk nekā 44 tūkstoši toņu. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu