Raimondam Paulam nacionālboļševiki sejā iemet torti.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskā Krievijas organizāciju rīkotā estrādes mūzikas festivāla "Jaunais vilnis" organizatoram un žūrijas komisijas loceklim Raimondam Paulam trešdien pasākuma atklāšanas laikā nacionālboļševiku pārstāvji sejā iemetuši torti, tādējādi "protestēdami" pret Paula iestāšanos Tautas partijā.

Incidents notika īsi pirms maestro uzstāšanās, skatuves aizkulisēs ap plkst. 22. Uzreiz pēc notikušā vienu no uzbrucējiem aizturēja drošības dienesta pārstāvji. Uzbrucēja līdzzinātājs tika aizturēts dažas minūtes vēlāk. Ap plkst. 22.10 notikuma vietā ieradās policija. Trešais uzbrukuma līdzzinātājs, kurš netika aizturēts, pastāstīja, ka uzbrukumu veikuši nacionālboļševiki, protestējot pret Paula iestāšanos Tautas partijā. Viņi uzskata, ka Pauls tādējādi "nodevis krievus". Pēc viņa vārdiem, Pauls iepriekš paudis, ka ir kā "tilts starp krieviem un latviešiem Latvijā", taču ar iestāšanos Tautas partijā "ideja ir nodota". Jūrmalā no 31.jūlija līdz 4.augustam notiek festivāls "Jaunais vilnis". Pazīstamākie viesmākslinieki būs 80.gados Krievijā populāri dziedātāji - Alla Pugačova, Filips Kirkorovs, Valērijs Ļeontjevs, Toto Kutuņjo un citi. Festivāla rīkotāji ir kompānija ARS un Krievijas Sabiedriskā televīzija. Organizētāji BNS informēja, ka uz konkursu aicināti arī tādi viesi kā Kristīne Orbakaite, Anželika Varum, Leonīds Agutins, grupas - "Bi 2", "Slivki", "Ruki v verh!", "Lou Bega", "Diskoteka Avarija", "Okean Elzi", "Tanci minus" un citi. Konkursā pirmās vietas ieguvējs saņems 20 tūkstošus ASV dolāru, otrās vietas ieguvējs - 15 tūkstošus, bet trešās vietas ieguvējs - 10 tūkstošus ASV dolāru. Konkursa žūrijā ir Raimonds Pauls un Krievijas komponists Igors Krutojs. Pasākumu atbalsta arī Jūrmalas dome.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu