Usiks: esmu gatavs vēlreiz cīnīties pret Gasijevu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks un Murats Gasijevs
Oleksandrs Usiks un Murats Gasijevs Foto: ITAR-TASS/LETA

Absolūtais pasaules čempions boksā pirmajā smagajā svarā Oleksandrs Usiks paudis gatavību vajadzības gadījumā vēlreiz doties uz Maskavu, lai cīnītos pret Muratu Gasijevu no Krievijas.

Usika īpašumā patlaban ir leģendārā Muhameda Ali trofeja, pasaules čempiona jostas WBO, WBC, IBF un WBA Super versijās, kā arī prestižā žurnāla "The Ring" josta.

Ukrainas bokserim šie tituli pienākas par uzvaru Pasaules boksa supersērijā, kur viņš ceturtdaļfinālā pārspēja Marko Huku (Vācija), pusfinālā Mairi Briedi un finālā Gasijevu.

"Esmu gatavs revanša cīņai pret Gasijevu. Tas ir bizness. Ja cīņa man būs izdevīga finansiālā ziņā, esmu gatavs vēlreiz boksēties, un vienalga kurā vietā," intervijā "Favorit Sport" sacīja Usiks.

Neskatoties uz politisko situāciju Krievijas un Ukrainas starpā, Usiks ir gatavs doties vēlreiz uz Maskavu, kur notika supersērijas fināls. 

"Esmu gatavs vēlreiz doties uz Maskavu, man vienalga, bet par to runās menedžeri, tas nav mūsu uzdevums," piebilda Usiks.

Nākamā cīņa Usikam paredzēta pret Lielbritānijas bokseri Toniju Beljū, savukārt pēc tam viņš varētu cīnīties pret Krievijas bokseri Denisu Ļebedevu, kurš kļuvis par pretendentu uz WBO jostu.

Usiks profesionālā boksera karjerā aizvadījis 15 cīņas, visās tiekot pie uzvaras. Ukrainas bokserim ir vairāki tituli amatieru boksā - pasaules čempions (2011. gadā), olimpiskais čempions (2012.) un Eiropas čempions (2008.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu