18. novembra svētkos liepājniekus izklaidēs ar erotiku un striptīzu .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts svētkos divās Liepājas kafejnīcās pilsētniekiem un viesiem būs iespēja noskatīties un piedalīties erotikas un striptīza programmās, liecina kultūras pasākumu afiša Liepājā. Kafejnīcas "Annele" striptīza izrāde ir speciāli organizēta 18.novembrim, jo tiek prognozēts, ka valsts svētkos apmeklētāju būs krietni vairāk nekā citās sestdienās.

17.novembrī muzikālajā kafejnīcā "Maestro" paredzēta ekskluzīva svētku programma. Pirmo reizi Liepājā tiks demonstrēta erotiska un striptīza programma, kurā "Leons Zviedris uzstāsies ar savu pitonu un fantastiski seksapīlo pavadoni". Savukārt 18.novembrī kafejnīcā "Annele" tiks demonstrēta jauna nakts programma "Bonsoir, Paris!", kurā Lietuvas šovbaleta teātris "No Problem" visas nakts garumā "uzstāsies ar netradicionālu erotisku striptīza izrādi". Tajā varēs piedalīties arī skatītāji. Dāmas sagaida vakara "pārsteigumi". Kafejnīcas "Annele" īpašniece Raisa Kudakajeva pastāstīja, ka erotiskā striptīza izrāde ir speciāli organizēta 18.novembrim, jo tiek prognozēts, ka valsts svētkos apmeklētāju kafejnīcā būs vairāk nekā citās sestdienās. Šāda programma "Annelē" būšot skatāma pirmo reizi, taču kafejnīcas īpašniece parasti divas reizes mēnesī rīkojot dažādus šovus. Kudakejeva norādīja, ka pēc viesizrāžu plāna Lietuvas šovbaleta erotiskajai striptīza izrādei vajadzēja notikt jau pagājušās nedēļas nogalē, taču tā speciāli atlikta uz Latvijas valsts svētkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu