F1 čempions Batons nolēmis šķirties no sava McLaren P1, jo to nelieto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džensona Batona McLaren P1
Džensona Batona McLaren P1 Foto: shcars.co.uk

2009.gada Formula 1 čempions Džensons Batons ir nolēmis teikt ardievas vienam no iespaidīgākajiem savas auto kolekcijas eksemplāriem - McLaren P1.

Mašīnas pārdošanas sludinājumā teikts, ka šis nudien ir unikāls eksemplārs, kam veikti plaši uzlabojumi McLaren Special Opoerations (MSO) nodaļā. Turklāt tie attiecas ne tikai uz eksterjeru, kas krāsots tumši pelēkā tonī, bet arī salonu, kura apdarē izmantota pelēka Alcantara mikrošķiedras materiāls. 

Foto: shcars.co.uk

Bez tā MSO speciālisti ir veikuši izmaiņas automobiļa vadības programmatūrā, kas dod iespēju Race Mode braukšanas režīmu izmantot arī uz ielas. Par šādu iespēju vien Batons samaksājis 20 tūkstošus mārciņu.

Lai vai kā, autosportists tagad nolēmis no mašīnas šķirties un savā Instagram kontā arīdzan pamato kāpēc. Viņš raksta, ka "tas ir grūts lēmums, taču, tā kā es dzīvoju Amerikā, man nav daudz iespēju braukt ar šo skaistuli; pagājušajā mēnesī gan ar to "pēdējos reizi nodevu uguņus" Silverstonā".

Grūti gan noticēt, ka kāds šādam auto varētu brīvprātīgi ļaut stāvēt garāžā. Tomēr pelēkā McLaren P1 odometrs nemelo - tas rāda tikai 551 jūdzi, kas atbilst 887 kilometriem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So I’ve decided to put my Mclaren P1 up for sale so that someone else can enjoy her. It’s a tough decision but living in America I don’t really get the chance to drive this beauty, I did give her a final blast up to Silverstone for WEC last month though! ? #Repost @steve_hurn_cars with @get_repost ・・・ ?It’s no secret that we’re currently selling ex-F1 world champion Jenson Button’s McLaren P1. What we didn’t tell you was that this is a 1 of 1 example! ? • The custom order Grauschwartz Grey paint, interior colour combo and road legal ‘Track Mode 2’ options are totally unique to this car. That’s right, the only P1 around with this set of specs! • For more info, specs and price, please visit the link in our bio. • @jensonbutton_22 #SteveHurnCars#McLaren #McLarenSpecialOperations#MSO #McLarenP1 #P1 #DreamGarage#ForSale #JensonButton #F1 #FormulaOne#FormulaOneLegend #WorldChampion#WEC • • • • #Supercar #SupercarLifestyle #ClassicCars #LuxuryCar #ExoticCars #SupercarsDaily #HypercarsOfInstagram #CarsOfInstagram #Instacars #MoreThanMachines #CarsWithoutLimits

A post shared by Jenson Button (@jensonbutton_22) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu