Basketbolists Timma manīts braucam ar Bentley Continental GT (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bentley Continental GT. Ilustratīvs attēls no ražotāja arhīva
Bentley Continental GT. Ilustratīvs attēls no ražotāja arhīva Foto: Bentley

Latvijas izlases basketbolists Jānis Timma, kurš nupat nomainījis arī ārzemēs pārstāvētos klubus, proti, Vitorijas Saski Baskonija pret Pireju Olympiacos, Rīgā nesen manīts stūrējam šā gada izlaiduma Bentley Continental GT kupeju.

Pats sportists gan visai izvairīgi un noliedzoši izsakās, ka būtu iegādājies sev sportisko kupeju ugunīgi oranžā krāsā. "Nē, neesmu" - Timmas teikto citē žurnāls "Privātā Dzīve". 

Foto: Bentley

Tai pašā laikā žurnāls raksta, ka Timma ikdienā pārvietojas ar BMW M5 First Edition, ko sportists iegādājies 2018.gada aprīlī. 2017.gada rudenī Frankfurtes auto šovā prezentētā modeļa īpašā modifikācija tika izlaista vien 400 eksemplāros, tā ir ķiršu sarkanā krāsā un, pateicoties 600 zirgspēku dzinējam un pilnpiedziņai, spēj 100 km/h sasniegt 3,4 sekundēs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Simple the beast of mine..... #m5 #f90 #f90m5 #firstedition

A post shared by Jānis Timma (@janis.timma) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#welcometothefamily ? ? : @lucky_thirteen_riga

A post shared by Jānis Timma (@janis.timma) on

Var piebilst, ka jaunākais 2018.gada izlaiduma Continental GT pagaidām pieejams tikai komplektācijā ar 6 litru W12 dzinēju, kurš standarta versijā attīsta 635 ZS un 900 Nm. Astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba un pilnpiedziņa vilkmi prot pārvērst paātrinājumā līdz 100 kilometriem stundā 3,7 sekundēs.

Pirmie iespaidi: Bentley sportam un Bentley apvidum

Iepriekš gan Continental GT bija pieejams arī vairākās citās modifikācijās. Kā Speed modelis tas attīstīja 642 ZS un 840 Nm, bet kā Supersports variants - 710 ZS un 1017 Nm. Bija arī (ar laiku noteikti arī būs jaunākajam Continental GT) versijas ar mazāk jaudīgiem 4 litru V8 motoriem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu