Indrašis gūst vārtus; Maskavas "Dinamo" pārtrauc zaudējumu sēriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja uzbrucējs Miks Indrašis otrdien guva vārtus Maskavas "Dinamo" labā, palīdzot komandai pārtraukt trīs zaudējumu sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā.

Maskavas "Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 4:2 (1:1, 3:0, 0:1) pārspēja Maskavas apgabala Podoļskas "Vitjaz" komandu.

Uzvarētāju rindās Indrašis guva vārtus skaitliskajā vairākumā, otrā perioda vidū izvirzot Maskavas "Dinamo" komandu 2:1 vadībā.

Indrašis laukumā pavadīja nepilnas 17 minūtes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem un arī bloķēja vienu pretinieku metienu.

Maskavas "Dinamo" pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, turklāt komandai šī ir tikai otrā uzvara šosezon septiņos KHL mačos.

Pašlaik 27 gadus vecais Indrašis, kuram šī ir pirmā sezona ārzemju klubā, septiņās KHL spēlēs guvis trīs vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli Maskavas "Dinamo" rindās.

Indraša pārstāvētā komanda patlaban ar pieciem punktiem ieņem pirmspēdējo - 11. vietu Rietumu konferencē, par punktu apsteidzot vienīgi Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo".

Citā spēlē Latvijas hokeja aizsarga Artūra Kulda pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" mājās ar 0:5 (0:2, 0:3, 0:0) atzina Sanktpēterburgas SKA pārākumu.

Kulda nospēlēja 18 minūtes un 12 sekundes, nopelnīja četras soda minūtes un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2. 

"Severstaļ" ar septiņiem punktiem šobrīd ierindojas astotajā pozīcijā Rietumu konferencē, kur Rīgas "Dinamo" ar deviņiem punktiem ieņem ceturto vietu.

Rietumu konferencē ar 13 punktiem līdere ir Somijas komanda Helsinku "Jokerit", kuru pārstāv Latvijas vārtsargs Jānis Kalniņš.

Savukārt ar sešiem punktiem devīto vietu Rietumos ieņem Latvijas uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak" komanda. 

Jau vēstīts, ka Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs, kurš vada arī Omskas "Avangard" komandu, otrdien izcīnīja septīto uzvaru astoņās spēlēs.

Hārtlija trenētā "Avangard" komanda ar 12 punktiem patlaban ir Austrumu konferences vicelīdere.

Austrumos un arī visas līgas kopvērtējuma vadībā šobrīd ir Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas vienīgā šosezon KHL čempionātā vēl nav piedzīvojusi zaudējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu