Gāzes sprādzienā cietušais basketbolists Vīksne sācis treniņus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvids Vīksne ar bumbu
Dāvids Vīksne ar bumbu Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latvijas U-18 izlases basketbolists Dāvids Vīksne, kurš augsta sākumā cieta negadījumā, sācis fiziskās sagatavotības un fizioterapijas treniņus, vēsta sportista pārstāvis Mārtiņš Bērziņš.

Jau vēstīts, ka 8. augustā ap plkst.21 tika saņemts izsaukums uz Siguldas pagastu, kur kādā dzīvojamā mājā gāzes noplūdes rezultātā bija noticis sprādziens. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka sprādziena rezultātā noticis ēkas nogruvums 200 kvadrātmetru platībā.

Starp negadījumā cietušajiem bija arī Vīksne, kurš tika nogādāts Rīgas apdegumu centrā, pēc notikušās nelaimes portālam TVNET atklāja Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidents Valdis Voins.

"No šīs nedēļas Dāvids Vīksne ir sācis fiziskās sagatavotības/fizioterapijas treniņus ar treneri Ēriku Visocki. Milzīgs paldies Ērikam par nenovērtējamo darbu arī laikā, kad Dāvids atradās slimnīcā," savā "Twitter" profilā raksta basketbolista pārstāvis Mārtiņš Bērziņš.

Pašlaik 17 gadus vecais Vīksne bija viens no Latvijas U-18 izlases dalībniekiem, palīdzot komandai izcīnīt sudraba godalgas pašu mājās notikušajā Eiropas čempionātā, tādējādi sasniedzot labāko rezultātu šā vecuma izlašu vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu