Inchcape Motors Latvia sāk lielākā Jaguar Land Rover autosalona būvniecību Baltijā (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar laika kapsulas iemūrēšanu topošā autosalona pamatos Inchcape Motors Latvia sāk jaunā un lielākā Jaguar Land Rover autosalona Baltijā būvniecību. Paredzēts, ka jaunā autosalona būvniecība tiks pabeigta 2019. gada pirmajā pusē un  durvis tas vērs 2019. gada maijā.

Jaunais autosalons tiks būvēts saskaņā ar Jaguar Land Rover korporatīvā koncepta “Arch” dizainu, kas tiek pakāpeniski ieviests visur pasaulē. Koncepts izstrādāts tā, lai pēc iespējas interesantākā veidā parādītu mūsdienu arhitektūras inovāciju iespējas. Ēkas dizainu raksturo moderna pelēka fasāde, tīras un vienkāršas līnijas. Jaunā autosalona iekštelpu dizainā tiks izmantoti stikla, riekstkoka un modernā apgaismojuma elementi, kas radīs svaiguma un greznības iespaidu. Jauno dizainu visos Jaguar Land Rover autosalonos plānots ieviest līdz 2019. gada beigām un šis būs trešais “Arch” koncepta autosalons Baltijas valstīs.

“Esmu pārliecināts, ka premium automašīnu tirgus gan pasaulē, gan Latvijā ir ļoti konkurētspējīgs, tādēļ vēlamies radīt saviem klientiem tādu vidi, kas padarītu viņu viesošanos pie mums pēc iespējas patīkamāku un emocijām bagātāku. Tāpat uzskatām, ka “Arch” koncepcijas loma un izstrādātais autosalona dizains nodrošinās izcilu pieredzi visiem esošajiem un topošajiem Jaguar un Land Rover automašīnu īpašniekiem, autosalona apmeklētājiem un klientiem,” stāsta Inchcape Motors Latvia valdes loceklis Dmitrijs Zeļeņins.

Īpaša uzmanība tiks pievēsta tam, lai salons un servisa centrs atbilstu mūsdienu un nākotnes prasībām, lai tas būtu ērti pieejams un lietojams apmeklētājiem, klientiem un darbiniekiem. Jaunajā autosalonā paredzēta mājīga apmeklētāju un klientu zona, kurā viesi varēs aplūkot Jaguar un Land Rover jaunākos modeļus un sagaidīt savu automašīnu pēc servisa, baudot kafiju vai atspirdzinošus dzērienus. Gan ziemā, gan vasarā tiks radīta patīkama atmosfēra un mikroklimats.

Foto: Publicitātes foto

Atbalstīt klātienē Inchcape Motors Latvia jaunā autosalona būvniecības sākšanas brīdī bija ieradies arī Viņa Ekselence Kīts Šanons (Keith Shannon), Viņas Majestātes vēstnieks Latvijas Republikā. “Esmu ļoti pagodināts būt klāt brīdī, kad tiek sākta Baltijā lielākā Jaguar Land Rover autosalona būvniecība. Daudzu gadu laikā Jaguar Land Rover ir pierādījis sevi kā viens no lielākajiem un veiksmīgākajiem premium automobiļu ražotājiem pasaulē, kura automašīnu mūsdienīgais dizains un tehnoloģijas tiek plaši apbrīnotas. Zīmīgi, ka šodienas ceremonijas laikā Baltijas zemē tiek iemūrēta laika kapsula; vēsturisks mirklis, kas atspoguļo Jaguar Land Rover pastāvīgo un pieaugošo lomu Latvijas tirgū Latvijas simtgades gadā,” savā runā pauda Kīts Šanons (Keith Shannon).

Plānots, ka autosalona platības sasniegs 2421 m2. Tajā atradīsies jaunu auto tirdzniecības zāle 1197 m2 platībā, kurā tiks izvietotas 7 Jaguar un 7 Land Rover automašīnas. Tiks izveidots moderns un plašs serviss ar iespēju vienlaikus uzņemt 11 automašīnas. Autosalonā atradīsies rezerves daļu, kā arī zīmolu aksesuāru un dzīves stila preču veikals. Līdz ar jaunā Jaguar Land Rover autosalona atklāšanu klientiem būs iespējams iegādāties mazlietotas Jaguar un Land Rover automašīnas Approved programmas ietvaros, kas dod nodrošinājumu, ka mašīna ir nevainojamā tehniskajā stāvoklī.

Foto: Publicitātes foto

Mainoties un sekojot līdzi laikam, Jaguar Land Rover ir apņēmies no 2020. gada visus savus modeļus izgatavot ne tikai ar benzīna un dīzeļdegvielas piedziņas sistēmām, bet arī auto ar hibrīda vai elektropiedziņu. Jau 2018. gadā tirdzniecībā nonācis pirmais pilnīgi elektriskais premium apvidus auto Jaguar I-PACE. Parādoties jauniem hibrīda un elektroautomobiļiem, pie jaunā autosalona tiks izveidotas vairākas maiņstrāvas un līdzstrāvas elektouzlādes stacijas, kas dos iespēju uzlādēt savu auto vairākiem klientiem vienlaicīgi, nodrošinot tagadnes un nākotnes vajadzības.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu