Neizziņotā vizītē Latvijā uzturējies Baltkrievijas Ģenerālštāba priekšnieks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Baltkrievijas armijas goda sardze
Baltkrievijas armijas goda sardze Foto: Viktor Drachev/TASS

Latvijā šonedēļ vizītē uzturējās Baltkrievijas Ģenerālštāba priekšnieks, aizsardzības ministra vietnieks ģenerālmajors Oļegs Belokoņevs, lai tiktos ar Latvijas aizsardzības nozares amatpersonām, aģentūru LETA informēja Latvijas Aizsardzības ministrijas Preses nodaļa.

Vizīte norisinājusies otrdien un trešdien, taču ministrija par Belokoņeva viesošanos preses paziņojumu izplatījusi tikai šodien.

Baltkrievijas amatpersona tikusies ar Aizsardzības ministrijas parlamentāro sekretāru Viesturu Silenieku un Nacionālo bruņoto spēku komandieri Leonīdu Kalniņu, lai pārrunātu aktualitātes aizsardzības jomā, kā arī divpusējās sadarbības aktuālos jautājumus.

25.septembrī Kalniņš un Baltkrievijas Ģenerālštāba priekšnieks piedalījās svinīgajā ziedu nolikšanas ceremonijā pie pulkveža Oskara Kalpaka pieminekļa Esplanādē, Rīgā.

26.septembrī Belokoņevs apmeklēja Ādažu bāzi, kur tikās ar Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes komandieri Ilmāru Ati Lejiņu un NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas komandieri Stīvu Makbetu, lai pārrunātu militāro mācību "Namejs 2018" norisi un secinājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu