Krievijas uzņēmējs Esplanādē grib uzstādīt panorāmas ratu (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Krievijas pilsonim piederošais SIA "Advance Connect" šī gada augustā vērsies Rīgas domē ar lūgumu ļaut viņam izīrēt teritoriju Esplanādē, lai tur uzstādītu publiski pieejamu panorāmas ratu, aģentūrai LETA apstiprināja Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

Kā norāda Vidauskis, uzņēmums vēlas uzstādīt 55 metrus augstu panorāmas ratu un šim mērķim grib izīrēt 800 kvadrātmetrus lielu platību.

Patlaban pašvaldības atbildīgās struktūras šādu ieceri vēl vērtē un nedz apstiprinošs, nedz noraidošs lēmums vēl neesot pieņemts.

"Firmas.lv" pieejamā informācija liecina, ka 92.08% uzņēmuma pieder Krievijas uzņēmējam Mihailam Abramovam, bet atlikusī daļa - latvietim Aleksandram Ozoliņam.

Uzņēmums dibināts 2011.gadā un nodarbojas ar kravu pārvadājumiem. Visu pastāvēšanas laiku uzņēmums strādājis ar zaudējumiem, bet pēdējos divus gadus - vairs neveic saimniecisko darbību. 2016.gadā uzņēmuma zaudējumi bijuši 3407 eiro apmērā, bet 2017.gadā - 2408 eiro apmērā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu