Modele no Latvijas izpelnās Bekhemu ģimenes uzmanību (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Šogad Londonas modes nedēļā dizaineres Viktorijas Bekhemas zīmola desmitgades jubilejas kolekcijas modes skatē piedalījās arī modele Alise Annija Daugule no Latvijas. 

Par 2019. gada pavasara/vasaras kolekcijas prezentācijas vietu tika izvēlēta Londona - zīmola desmitgades jubilejas kolekciju dizainere veltījusi savai dzimtenei. Savukārt par pirmo modeli skatē tika izvēlēta Stella Tennant, pasaulē pazīstamā 90. gadu supermodele, kurai sekoja modele no Latvijas - Alise Annija Daugule (DANDY Models Riga).

Alisei Annijai Daugulei, meitenei no Limbažiem, šī ir pirmā modes nedēļa ārpus dzimtenes. Pirms vairākiem gadiem noskautota Rīgā, Alise kā aģentūras DANDY Models Riga modele sāka karjeru un jau pavisam drīz piedalījās Riga Fashion Week, prezentējot tādus zīmolus kā OneWolf, M-Couture un Lena Lumelsky. 

Foto: AFP / Scanpix

Alise atklāj, ka būt uz mēles kopā ar tādām topmodelēm kā Stella Tennant, Edie Campbell, Aymeline Valade ir bijis negaidīts un liels piedzīvojums, savukārt, kā stāsta modeļu aģentūras DANDY vadītājs Nils Raumanis, kurš Alisi pirmoreiz ieraudzījis pirms trim gadiem un uzaicinājis iesaistīties modes industrijā, Alises atrašanās pasaules modes notikumu centrā šogad nav nejauša sakritība vai sagadīšanās, bet gan vairāku gadu rūpīgs, mērķtiecīgs darbs, kura fantastiskos pasaules līmeņa rezultātus šobrīd varam vērot un tuvākajā laikā noteikti sagaidīsim vēl lielākus starptautiska līmeņa panākumus.

Modes skates laikā sievu atbalstīja arī pasaulē pazīstamais futbolists Deivids Bekhems, kurš kopā ar četriem bērniem ieņēma vietas pirmajā rindā un ar skaļām ovācijām sagaidīja sievu Viktoriju skates noslēgumā. Viktorija lielāko daļu uzmanības pēc skates veltīja ģimenes locekļiem, kas bija ieradušies viņu atbalstīt, aiz saviļņojuma noskūpstot ikkatru no tiem.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu