Īrijā noslīkuši trīs latviešu makšķernieki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Īrijas policija

Svētdienas vakarā Kerri grāfistē Īrijā vietējie iedzīvotāji pamanīja apgāzušos piepūšamo laivu. Glābēji no ūdens izvilka trīs vīriešu līķus. Kā vēsta Īrijas mediji, visi trīs bojāgājušie, visticamāk, ir latvieši.

Laiva tika atrasta pie Kūnannas ostas. Divi bojāgājušie bija apmēram 30 gadus veci, bet par trešo medijos lasāmās ziņas atšķiras - daži raksta, ka viņš bijis apmēram 40 gadus vecs, savukārt citi norāda, ka vīrietim bijuši vairāk nekā 50 gadi.

Divi no bojāgājušajiem dzīvoja Killarnijā, bet trešais - kādā citā Kerri grāfistes vietā.

Vīrieši pēdējoreiz tika redzēti ostā ap dienas vidu. Ap sešiem vakarā vietējie iedzīvotāji sāka celt trauksmi, jo pamanīja ūdenī peldam apgāzušos laivu, kas pamazām grima, ziņo "The Irish Times". Nav zināms, kāpēc laiva apgāzās.

Īrijas krasta apsardze sāka glābšanas operāciju. Pirmais bojāgājušais ar helikoptera palīdzību no ūdens tika izcelts neilgi pirms plkst.19.00. Vēlāk no ūdens tika izvilktas arī abu pārējo vīriešu mirstīgās atliekas, ko nogādāja Kerri slimnīcā. Tur tiks veikta autopsija.

Kā ziņo "The Irish Times", visi trīs vīrieši esot valkājuši glābšanas vestes un viens no viņiem, pēc visa spriežot, mēģinājis aizpeldēt līdz krastam. Viņa mirstīgās atliekas tika atrastas netālu no ostas piestātnes.

Kāds vietējais informācijas avots izdevumam sacīja, ka svētdienas pēcpusdienā laika apstākļi esot bijuši samērā labi, bet makšķernieku izmantotā laiva esot bijusi pārāk maza un nepiemērota apstākļiem jūrā.

Vietējais iedzīvotājs arī sacīja, ka vīriešu izmantotā piepūšamā laiva esot turēta netālu no ostas un vīrieši bieži svētdienās devušies makšķerēt.

"The Irish Sun" ziņo par versiju, ka viens no vīriešiem esot iekritis ūdenī, bet, kad pārējie mēģinājuši viņam palīdzēt, laiva apgāzusies, kā rezultātā visi makšķernieki iekrituši ledainajā ūdenī.

Policija kontaktējas ar bojāgājušo ģimenēm, norāda "The Irish Times".

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu