Losandželosā izsolīs Merilinas Monro kāzu kabrioletu

Ingars Tenis
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.instagram.com/marilynmonroe

Losandželosā bāzētais izsoļu nams Julien's Auctions, kas specializējies izklaides industrijas leģendām un citām slavenībām piederējušu priekšmetu pārdošanā, 16.- 17.novembrī piedāvās iegādāties auto, kas reiz piederējis Merilinai Monro.

Tas ir slavenās aktrises, modeles un dziedātājas 1956.gada Ford Thunderbird kabriolets, kas daudzu iekārotajai blondīnei piederēja periodā no 1955. gada līdz pat 1962.gadam. 

Julien's Auctions mašīnas aprakstā norāda, ka drīz pēc mašīnas iegādes Monro apprecējusi dramaturgu Artūru Milleru, un melnais Thunderbird tad kalpojis kā kāzu auto. Gan dodoties uz oficiālo ceremoniju 1956.gada 28.jūnijā, gan neoficiālajām kāzu svinībām tā paša gada 30.jūnijā. Izsoļu nams lēš, ka par šo braucamo izdosies iekasēt 300 - 500 tūkstošus ASV dolāru.

Foto: SWNS/ScanPix

Ford Thunderbird bija tiem laikiem visnotaļ jaudīgs spēkrats. Tam bija uzstādīts V8 motors ar 225 zirgspēkiem, kas ļāva attīstīt 182 kilometrus stundā.

Monro īpašumā mašīna bija sešus gadus, līdz to kā dāvanu 18 dzimšanas dienā saņēma režisora un viņas aktiermākslas pasniedzēja Lī Strasberga dēls Džons.

Foto: REUTERS/SCANPIX
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu