Mašīna sastrēgumā jeb vieta, kur laist pasaulē bērnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SWNS/ScanPix

Ik pa laikam pasauli aplido ziņas, ka tur un tur kāda sieviete nav varējusi laikus nokļūt dzemdību namā vai dzemdības sākušās pēkšņi un tādēļ nācies bērnu laist pasaulē lidmašīnā, vilcienā, veikalā un tamlīdzīgi. Līdzīgā situācijā pirms neilga laika nonākusi kāda sieviete Lielbritānijā. Viņa jau bija ceļā uz slimnīcu, taču meitiņai Hārperei bija citi plāni un maz pacietības, kā dēļ nācās vien stāties šosejas malā un dzemdēt daudzu citu autobraucēju klātbūtnē.

27 gadus vecā grūtniece Žanīna no Birmingemas ar partneri Benu savā Ford Edge bija ceļā uz Karalienes Elizabetes slimnīcu Birmingemā, kur viņus jau gaidīja medicīniskais personāls. Taču ierasto 15 minūšu vietā brauciens sastrēguma dēļ būtiski ievilkās. Provizoriski tas varēja ievilkties pat trīskārt, vēsta News Service South West.

Pirms dzemdībām slimnīcā pārim nebija lemts nonākt, tādēļ Bens piestāja šosejas malā, un Hārpere Edža (Harper Edge) nāca pasaulē mašīnā, jaunajai mammai atrodoties priekšējā pasažiera sēdeklī. Kad trīs brīvprātīgie no sastrēguma jaunajiem vecākiem bija palīdzējuši sakārtot auto, viņi turpināja ceļu un tālāko palīdzību jau saņēma no profesionāļiem. Tie, starp citu, esot bijuši patīkami pārsteigti, cik sekmīgi viss noritējis, lai gan mašīna šosejas malā ne tuvu nav labākā vieta, kur dzemdēt bērnu.

"Neviens mums netic, kad stāstām, ka Hārpere pasaulē nāca mašīnā. Mēs to tagad uzskatām par laimes nesēju, un visi tagad saka, ka mēs nedrīkstam to pārdot," - tā Žanīna.

Foto: SWNS/ScanPix

Var piebilst, ka septembra sākumā plašu rezonansi pasaulē guva ziņa par 25 gadus veco četru bērnu māti Aleksisu no Teksasas. Arī viņa bija ceļā uz slimnīcu, taču dzemdības bija spiesta pieņemt (ja tā var teikt) pati, tupot uz priekšējā sēdekļa, kamēr vīrs stūrē un filmē, bet no auto aizmugures notiekošajā noraugās pārējie bērni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu